Ceritera di Hari MC Gitew :P

11:53:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Rini Pepagi sesampai ofis teruih SEMANGAT jitu nak hupdate CoTiK2 MC iols semalam,
TETIBA ter-BZs pulops..
Hokeys dah settle koje2 tetunggak ni meh3 iols mulakan ceritera he3
MEMULA I kan3 tekozut bila my sister call on tuesday gtau dia one family nak mai Penang mlm tu....
PATUTnya plan asai on Raya Haji baru deme nak mai..TETIBA dah hubby my sis ada koje kat SP (rabu-ahad) so berkampungla diorang sume2 kat rumah iols..HIP3 HOOREEEEYYY3
So malam selasa sampai Penang tgh mlm, terus zzzzzzzz...
ESOKnya, haaaaaaa....
I pun bangunla awai sket nak GOSIP2 ngan my sis before g work....
TETIBA (eh3 maanyaaakkk I punyer tetiba dah ek3 :P), ghope2nya that day is my anak sedara kesayangan nyer B'DAY...
Apalaaaaaa I ni boleh lupa pulops, sob3...
Dok ingat anak sedara yang 1st sajork, sian yang nombot 2 ni he3...
Teruih TUKOR plan takmo g koje, so MC la yer he3
Sshhhhhhhhh, senyap2 naaaaa uols :)
So MISSION on la a.k.a mengGUMBIRAkan ati B'DAY GIRL kekdahnya


~~ QuEeNs BaY MalL ~~

Memula weols p amek MC la dulu baru mai QB ni he3
Sesampai QB teruih lapo
So pusin punyer pusin last2 decide mkn kat Dave's Deli
Dah pukui 11.00++ TAPI most of food restaurant yang weols nak mkn TAK BUKAK lagik
Manhattan manager belom mai, Dave's Deli baru setting2 pukui 12 baru bukak
Gggrrrrrrrr...GERAM3
Tapi takpa3 takmo spoil the mood so we SIT&WAIT

Opah, Ibu & Ummi mulakan sesi GOSIP2 anak beranak
Yang anak2 weols mulakan sesi buat ikut suka
Paling HOVER mestila Fayyadh kan3
Siap buat baringan kuak lentang gitew
TETAPI bila dah pukui 12.10tghri dok TAK BUKAK juga lagi si Dave's ni I mulala nak BERASAP
Teruih angkat kaki BLAH la
P Manhattan balik pun SAMA baru nak mula setting, pukui 1.30pm baru bukak
MENDIDIH giler time tu
LAST2 terjah........

Yang dikiri muka sememeh baru lepaih landing montot
Yang kanan muka teruja lepaih buat ORDER FOOD

Haaaaaaaa..hat ni muka hover lepaih dapat drinks

MENU weols
DRINKS = Fruit Punch, Ice Blended Choc,  & Kiwi Orange
FOODS = Mushroom Soup, Beef Lasagna, Black Pepper Cicken Grill set, Japanese Soba, Pan Grill Dory Fish wiv Lobster Sauce, Kek Choc Indulgence

Seeeeeee........ prove muka kelaparan weols

Boboboy Fayyadh macam besa siap ber-landing2 gitew macam putera katak he3

Weols Epy Faces

Sesudah weols kekenyangan barula masanya telah TIBA, he3
BIRTDAY CAKE for the LUVLY PRINCESS
"NUR HANNA"

Tukang kaco dah tiba, he3.. fayyadh oooo fayyadh


COUSINS MOMENTS.........PRICELESS
Memula my sis kata b'day girl tak makan kek, so we just order one slice...
TETIBA ghoper2nyer SAAAKAAAANNN tiga2 dok pulun kek ciput tu.. he3

Alahai comei3 + comot3

Lepas sesi kenyangkan perut sukakan ati
Kita sambung RONDA2 

Ini sesi COUSINS FUN TIME

THIS is HASILnya out from QB (dalam keta)
Dua2 budak ni nak dodoi dlm stroller takmo, masok ja keta takdan jalan dua2 hanyut lena dah tau
So weols kenala pusin2 + ronda2 naek keta 
Puas pusin2 so kena lepaks dlm keta pulops kat Padang Kota
Bebudak2 ini belom bangun
Dekat 2jam jugak la....ooohoooooiiiii

Udah bangun terus lapor pulops
So moh cari FOODS lagik
Memula p la terjah Padang Broom
Nak mkn mee goreng, pasemboq & cendol
TAPI TUTUP, sob3
So tala p Food Court Stadium pulops

 Ni menu Fayyadh & Hanna
Moi sup tak sedap mahai nak mampus
Semangkuk ciput ni RM5.50 tau

Haaaaaa...hat ni motip utama 


Kami makan Burger Arnab + Telor + Bacon, Burger Turkey + Telor + Bacon, & Burger Ostrich + Telor + Bacon
TAPI macam dah tak KICK jer burger ni skang
Dolu memang best giler, meleleh2 Cheezy weezy dia, patty pun tebai
Sekarang rasa still OK, tapi dah tak se-KICK dolu

Weols pun makan ABC SPECIAL jugak he3


Lepaih ja sudah makan, p singgah pasor malam Taman Tun Sardon pulops...
Opah ja turun p beli kueh2, laksa & ikan sket..
Sampai rumah memang semua kelepet kepenetan gitew...
TAPI memang PUAS & ENJOY sesangat :)


~~~ The End ~~~

You Might Also Like

2 comments

  1. kantoi MC tp lepak dekat QB..
    Ni kalau boss baca ni naya ni..hehehe..

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive