3H2M JJCM KL&Shah Alam ~ Day 3 (Central Market)

9:36:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Meh iols sambung ceritera dengan hari ke TIGA pulop yer uols
Hari ketiga ni pub Hubby still kena g kursus 
TAPI lek dalam tengah hari (2.00pm gitew)
So iols nyer plan rini just MANDI MANDA kat POOL sampai time check out
Lepaih tu just JENJALAN2 abehkan masa kat CENTRAL MARKET (CM)
Gambor pasai sesi mandi manda nanti iols up dalam entry review hotel hokeyh
Entry ni iols up gambor2 kat CM dolu yer uols :)


KIRI : View dari hotel menghala CM
KANAN : View dari CM menghala hotel
(DEKAT sesangat hotel Pacific Express dengan CM ni. Jalan kaki dalam 2 minit jer pun tau3)

Fayyadh semangat nak mola JENJALAN2

Opah & Fayyadh survey2 drawing kenkonon :P

Fayyadh POSIN depan CM
(kaco jer manusia belakang tu :P)

Fayyadh nak mola dok buat EXPLORACE CM sendiri

Haaaa...dok tata babai si gajah pulop

Time ni dok nak maen tangga
Turun naek turun naek
Kena pulas telinga sekali baru benti :P

Fayyadh & Opah posin bersama pulop

Ni view dalam CM

Pehtu iols jumpa kedai CHUROS ni :)


Apa lagi TRY TEST la kan3

MODEL penge-TEST-an gitew
My Boboboy in action he3

Pehtu Fayyadh sambung dok EXPLORACE kat keta lembu ni pulop :)

Dah penat, so weols just duduk lepak kat tangga sajork
Sesambil tu Opah dok layan Fayyadh WE-FIE gitew

Hat ni Fayyadh dok SELFIE sendiri

Tak dan sat dok duduk2 lepak tu Ayah pun sampai
Ayah lapor katanya
So weols just terjah tempat makan yang terdekat time tu kat depan CM gak la kan3


Fayyadh & Ayah MAKAN time
KFC sajork :P

Iols ngan Opah just having dessert :)

Iols sebenornya dok kenyang lagi
Lagi pun PLAN weols lepas tu nakgi lunch & jenjalan2 kat Shah Alam
TAPI kan Hubby baru abes kursus, so dia lapor, so Hubby makan lapik perut dulu la kan3 :)
Next entry iols ceritera jenjalan Shah Alam pulop yer :)



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

14 comments

  1. Replies
    1. Assalam PB,
      ni kira alang2 menyelam sambil minum ayor kekdahnya he3

      Delete
  2. steady la opahhhh :)
    churros tu dia kira mcm mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam doc.,
      nak kata macam donut tak juga la
      tapi bancuhan tepung yang digoreng
      cicah ngan cekelat he3

      Delete
  3. Assalamualaikum,,ranggi betul opah fayyadh yerr,,hihi..

    ReplyDelete
  4. Lama okje tak gi CM ni tau Ary..... seronok Fayyad dpt jenjalan ngan opah yer....Eh mcm sedap jer testan tu...tak pernah tgklah

    ReplyDelete
  5. amboi opahhh..rugged nau
    pakai jeans lagi tu..currlasss opah hehe

    ReplyDelete
  6. sedap ke churos tu kak.. tak penah try yg kat cm.. huu cm pun jarang pi =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam CT,
      ok gak la
      kena mkn panaih2 cicah sekelat seeedaappp
      baru terlayan he3

      Delete
  7. aiiii... lapa pulak tengok entry ni.. penuh dengan makanan... >.<

    churos? tak pernah try lagi.. rase ape tu? cam best je.... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam luna,
      nak kata macam donut idak jugak
      nak kata macam cucoq pun tak jugak
      he3
      ghasernya bancuhan tepung (tak tau teoubg apa :P) dengan teloq kot he3
      dipping tu buat sedap tu
      ater cekelat kan3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive