Inflatable Park Soopa Doopa Karosel (AGAIN :P)

2:43:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Haaaaaaaaaaaaaaaa....
Macam besa DENGOR dak TITLE ateh tu???????????????
Iols kan dah pernah up ENTRY pasai menatang ni seblom ni kan3
LOPA kaaaaaaaaaaaa??????????? TAK BACA kaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????
Alaaaaaaaaaaaaaaaa....sampai ati uols tau3
LINK kat SINI 1st PART & SINI 2nd PART
Takpa3.......ni iols ceritera lagik sket2 naaaaaaaaaaaa
Ater dalam ENTRY ITU kan ker iols udah kabor weols akan REPEAT :)
So ini ceritera masa REPEAT-an itu la hokeyh :P
Weols repeat ni dalam LAST WEEK sebenornya
Ayah TAKDA hokeyh, pi konvoi geng motor KAWEN :P
So it's just Ibu, Opah & Boboboy Fayyadh
Kali ni iols memang set nak bagi Fayyadh PULUN abes-abesan
So weols spent time kat sini dari 6.00pm - 11.30pm
Maghrib pi masok Giant la kan
Ater nak makan2 sket, rehat sket, & solat 
Gipun kan TAK ELOK dok maen time MAGHRIB tu haaaaaaaaaaaaaaa.............
So jom kita LAYAN GAMBOR :)


Ni kira SNACKS weols la yer
Sambil MAEN, sambil MAKAN gitew kan3
Kan ker sekarang PIZZA dok HANGAT PROMO kan3
MURAH hokeyh
Personal RM5.00, Regular RM10 sajork tau3
(Dok nak berLAWAN dengan DOMINOS motipnya gitew)

Ni ada PROMO Soopa Doopa pulop ni haaaaaaaaaaa
NAMPAK dak?????????????
Ikutkan NAFSU memang iols beli PASS itu tau3
Ater 3DAYS pass RM45.00
SEASON pass RM60.00
TAPI bila pikir2 balek kang kena berKAMPUNG siang malam pulop kat sini ajer yer dop he3
Untuk uols nyer INFO, Soopa Doopa ni akan ada kat GIANT, Bayan Baru ni sampai LEPAS CHINESE NEW YEAR a.k.a END of February
Kalo dari mola iols pi dolu ada pass ni memang untung la kan3
Ater ni kali keDUA Fayyadh maen so TOTAL dah RM40.00, dengan tiket weols lagik dah RM25.00
Eh3...ni iols TETIBA ghaser cam nak AMBIL la pulop SEASON PASS itu
CENCANER yer uols ghaser?????????????????????????
TOOOOOLOOOOONGGGGG........

Hokeyh, ateh ni complete VIEW of some of the infalatable items yang iols tak dapat bagi masa previous entry

 
Uols NAMPAK DAK?????????????????
Iols memang nampak OBVIOUS sangat yang Boboboy REALLY HAVE FUN
He LEARNTS to make FRIENDS, MINGGLE around with strangers, & COMMUNICATES
That's why iols ghser macam NAK ja beli PASS tu laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Uols leh bagi CADANGAN/PENDAPAT tak???????????????

Time ni dalam pukui 11.00pm
Ada few lagi parents & kids yang dok MAEN :)

Haaaaaaaaaaaaaaaaaa...ni dah pukui 11.35pm
Memang KOSONG
Ibu, Opah & Fayyadh memang tunggu TILL END

Sebelom deme pelepaih gas & inflatable items tu KECUT, Fayyadh naek his LAST slide gitew
Nampak tak kePULUNan weols he3

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa....
PROVE that weols are among the LAST
TOLONG KATOP kedai konsepnya :P



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

6 comments

  1. hahaha..kalau ank seronok bermain apa salahnya ambik pass tu..hehe
    *anak sy takut..main supa dopa tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam PB,
      tu la pasai
      iols memang dok jumpa ada kids yang melalak2 takmo maen
      jenuh parents deme mujuk soh naek he3

      Delete
  2. tudia...sakan aih smpai tolong tutup kedai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      kan3
      ater iol ingatkan boleh pueh ati dah la
      takdala nak tingin maen lagi
      TAPI sampai la ni dok fayyadh dok tanya bila nak pi maen lagik :)

      Delete
  3. Seronok nya dia.
    Saya tak pernah bersupa doopa ni:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nazeck,
      kalo ada dekat2 kawasan uols kena pi try naaaaaaaaaaa
      ur 3 boboboy kenpem suka he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive