Kak Ros Mee Berasap #2

2:20:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Iols pernah up entry MEE BERASAP ni KAT SINI
1st visit tu weols pekena mee UDANG, KETAM & UDANG KETAK berASAPkan3
So this time weols pakat nak try SOTONG pulop :)
MeMOLA iols plan nak amek lagi sekali UDANG KETAK
TAPI malangnya sudah TAK JUALsob3
Weols pi terjah mee berasap ni time OTW balik dari KENDURI kawan iols kat bagan serai :)


Ni la kawan iols yang KAWEN itu :)

Sila layan gambor WELFIE weols :P

Nah iols UPAH gambor Mee SOTONG Berasap

Ateh ni pulop gambor2 KRONOLOGI Mee Berasap itu :P
Laaaaaayaaaannnzzzzzz :)

Weols try jugak Nasi Goreng Sotong
Environment : LUAS, TAPI kurang bersih & teratur (Mungkin sebab memang makanan dihantar terpercik2 & menyebabkan lapik meja kotor)
Service : CEPAT, TAPI kurang peka (Order iols tersilap hantar, iols minta nasi sotong berasap, diorang hantar nasi goreng sotong)
Foods : SEDAP, TAPI rasa berUBAH2, sebab 1st time makan dolu rasa lain, 2nd time makan rasa lain pulop. Dolu tak pedaih, kalini pedaih
Drinks : OK2 sajork
Price : MURAH (Tak hengat REGE bebetui tapi dalam range RM6.00-15.00 untuk mee berasap biasa, sederhana & banjir)
Overall Rating : 3.5/5

Weols try TAPAU SATE lagik
TAPI memang KONPEM kuah TAK BEST

My Fayyadh suka SATE AYAM



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

12 comments

  1. tengok apa tu fayyadh oi..semangat nyer jangan tercucuk lidi satey tu udah lerrr..sotong nampak besar n sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      citer peberet terbaru si fayyadh
      Pada Zaman Dahulu :)

      Delete
  2. tu dia berasap asap lagi... lagi bagus masa dia hantar tu dia letak sikit minyak atas dia... pas tu atas meja cucuh api... so dramatik kan... lepas tu well done punya sotong laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam najib,
      memang dia buat camtu pun najib
      dah masuk dlm sizling pan tu, pehtu dia pecah telor, pehtu boh macam minyak, teruih berasap2 & terpercik2 kuah tu, teruih hidang ateh meja

      Delete
  3. Salam

    SELAMAT TAHUN BARU 2015

    Semoga tahun2 mendatang menjanjikan kemakmuran, keamanana dan kesejahteraan kepada kita semua.... aminnn....

    ReplyDelete
  4. sedapnyaa tengok makanan tu . lapar lapar lapar. ehehehe :P

    ReplyDelete
  5. mee sotong~

    terliuqnya tengok (^____^)

    ReplyDelete
  6. uit kak berasap sungguh.. macam makan time sejuk aje..
    area mana tu bagan serai kak ? dekat ngan rumah boleh terjah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam CT,
      makan time berasap baru best he3
      ni kat tg piandang, kuala kurau
      p la naaaaaaaaaaaaa

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive