Monorail???? LRT???? Komuter????? KL oooooooooooooo KL :P

9:09:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Worldless Wednesday.....................................

v
v
v
v
v
v
v



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. saya naik STAR...dari Bandar Tasik Selatan ke Masjid Jamek...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam mama amir,
      hokeyh iols bertambah blur
      STAR la pulop :P

      Delete
  2. teringin nak naik monorel, komuter, LRT semua tu. pergi sana tak pernah naik lagi wuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ummi uwais,
      p la try he3
      akak dedolu pernah la naik
      dalam 5thn lepaih
      sekarang dah loooopaaaaaaaaaa

      Delete
  3. Lama dah x naik sume tu.
    Masa belajar kat KL dulu biasalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nazeck,
      tu la pasai..
      dedolu pun iols slalu berulang naek lrt tu
      ater lupa abeh semua he3

      Delete
  4. Assalamualaikum kawan-kawan blogger sekalian..
    Saya baru mengimbau kenangan naik KTM Komuter pada 13.12.2014 lalu setelah lebih 5 tahun lepas..
    Ternyata pengangkutan sekarang lebih selesa berbanding dulu..

    ReplyDelete
  5. hehehe kelirunyaaa sekejap aje..
    da lelama boleh jadi pro. tapi spesis CT yang jarang naik public transport pun dok kena refer map jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ct,
      nak dok 3 hari ja pun
      rasanya keliru dok tak abeh g he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive