Old Town White Coffee LAGI :P

11:22:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

SERIOUSLY iols bebetui BZ uols this week
Dengan KOJE opis nyer, dengan itinerary PLANning nyer.............
Iols cuma sempat JENGOK blog KEJAP2 sajork,
Balaih comment & post short entry
BW kena POSTPOND minggu depan yer uols
RINDUUUUUUUUUU nak baco ceritera kengkawan2, sob3
Takpa2, nanti iols balas dendam hokeyh :)
Sebelum iols termeLALUT dengan lebih panjang, meh iols pulang kepangkal jalan sesiap :P
Entry kali ni sebenornya iols nak ceritera pasai visit iols ke Old Town White Coffee
Walopun iols ada BAD experience dolu (KLIK SINI), tapi iols nak try kat branch lain pulop
So kali ni iols try kat QB MALL pulop
Moh layan GAMBOR :)


Nampak dak????nampak dak????nampak dak???????
Opah sebok benor MILIH menu, Fayyadh sebok benor dok NULEH order 

Sementera tunggu order sampai, Fayyadh berSANTAI la uols 
Layan Upin Ipin tu :P

Kali ni weols order SIMPLE sajork
Makan lapik perut time petang ja pun
Roti bakor (peanut butter) + ayor teh o lemon suam + ayor teh tarik gelaih besor
Environement : BERSIH & LUAS (TAPI still crowded sebab orang ramai & sususan meja yang dekat2)
Service : SO2 sajork (Sebab order weols salah hantar. Ater mainly pelayan still BANGLA/MYNMAR. Tak faham la kan3)
Foods : SEDAP tau roti bakor ni
Drinks : SEDAP sesangat tau3
Price : MAHAI - teh tarik RM9.00++, teh o lemon RM6.00++, roti bakar RM6.00 ++, TOTAL semua dalam RM25.00++ (TAPI besala kan3, standard price for this type of kopitiam gitew. Tak leh sama dengan kedai mamak atau gerai tepi jalan hokeyh. TAPI bagi iols yang KEDEKUT ni memang tak leh mai selalu la kan3 he3)
Overall Rating : 3/5

Ini mudak musyuk memang saaaaaaaaaaaaaaangaaat SUKA roti bakar peanut butter itu :)



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. iols yg kedekut ni pon xkn p situ slalu...stahun skali 2 boleh la...hahahaha

    ReplyDelete
  2. ida pon kalu ke oldtown suka sangat order roti diaaa. dap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ida,
      tu la pasai
      sebelum ni akak mkn roti banana dia sedap jugaks he3

      Delete
  3. bila nak banjer iols mkn sini lalalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam el,
      kita p mamak jer la :)
      MUURAAHHH he3

      Delete
  4. hahahahahah sama la. bila nak pi situ mesti terpk. ni kalau aku bayo banyak ni boleh dapat bekpes yg buat sendiri lebih banyak gituuuuu hhahahahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ummi uwais,
      jangan kata banding yang masak seniri
      kalo banding ngan kedai mamak pun
      oooooooooooooooohhoooiiiii he3

      Delete
  5. kadang kadang okay la makan sini. kat parit buntar ade 1 old town. layanan so far okay dengan customer tapi ttb skali tu CT ternampak pekerja dia tendang kucing tak kasi masuk kedai T.T mmg la nak jaga kebersihan tapi boleh je angkat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Ct,
      tu la pasai
      kalo slalu makan sini bankrap ahkak :P

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive