Sani Char Koe Teow

5:48:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Ooooooooooooohooooooooiiiiiii...
Tetiba iols Ter-BZ pulop rini
Dari MORNING sampai NOON dok bz meng-GOOGLE HOTEL kat pudu/KL + study maps LRT/MRT segala bagai
(Nampak benor ketinggalan zaman kan3)
After LUNCH sampai LA ni haaaaaaaaaaaaa dok bz settle KOJE2 opis pulop
Ater udah MELUGAI iols teruih stop & BUKAK ler BLOG terSAYAM ini he3
Baru tenang ghase hati he3 :P
Esok la pulop sambung perabeh saki baki koje2 itu (yang penting a.k.a urgent sudah settle)
So meh iols up ENTRY
Nak tak??????nak tak??????nak tak?????? :P
Dok godek2 picture ghupenya iols ada few TEMPAT MAKAN yang iols belum SHARE dalam blog
Rini meh iols share PENANG Char Koe Teow, kat Tokong Ular


Kalo mai Penang kena try la naaaaaaaaaaaaaaaa...
FAMOS AMOS gitew
(Time iols p ni awai lagi, besanya orang mola ramai lepaih isyak sampai ke awal pagi gitew)
Environment : LUAS (banyak kusi meja), & BERSIH
Servive : CEPAT & MESRA

Ni la Char Koe Teow itu
Foods : OK la, tapi sambal jeruk memang POWER. Dedolu2 sebelum famos rasa dia memang KICK giler & meriah uols. Tapi besala bila maju semua serba kurang, serba kocik kan3 :P
Price : RM4.50/plate - biasa (STANDARD price)
Overall Rating : 3.5/5

Ni haaaaaaaaaaaaa iols bagi fokus SAMBAL jeruk itu :P



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. Nampak ada cili jeruk tu lagi kecur mulut.
    Tapi, jauh sangat kat Penang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalm nazeck,
      kan3
      gigit cili tu bru suap ko teow
      perrghhhhhhhhhhhhhhhhhh...terangkat he3

      Delete
  2. kan?dedulu penuh pinggan...udang byk tp lani makin kurang...biasa la...bisnes dh maju

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      betui3
      tu yang jaaaaaaaaaraaaaaaang sangat p dah sekarang ni he3

      Delete
  3. lama x mkn kat tokong ular ni
    sllu mkn sany char koe teaw ni kat sunshine sn tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      tu pun sany ka????
      hat kat rumah2 teres tu kan????

      Delete
  4. kalau makan kuey teow lagi kick kalau makan skali dgn cili jeruk. pergh. sedapp

    ReplyDelete
  5. sani dok penah try.. penah makan kat mady aje kat bath fringghi.. tu sedap gak.. nnt kalo bebila jalan kat pulau boleh la try..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ct,
      akak pulop tak bess makan hat mady tu he3
      nak kena p try jugak la

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive