Sneak Preview Cotik2 Taiping

3:36:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Weeeeeeehuuuuuuuuuuuuu, dekat 1 MINGGU tak update blog
Dengan COTIK2nya, dengan EL-nya, dengan BZ kojenya.......
Rini FINALLY boleh bawak BERTENANG sket
Barula boleh JENGUK & UPDATE blog dengan AMAN DAMAI
Iols maleh nak bebel2 panjang lagi hokeyh uols
So meh iols belanja uols GAMBOR2 sneak preview ceCOTIK2 TEPEN iols ritu naaaaaaaaaaaa..
Nanti sok2 baru iols upadate details ceritera berkaitan hokeyh uols :)



















~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

17 comments

  1. teringat kenangan lama..pg mandi manda dkt burmese pool taiping, jalan2 taman tasik taiping then makan yong tau foo dkt bomba tak silap..kenangan masa dduk penang cotik2 dgn kwn2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kamila,
      villa sentosa ni dekat la dengan burmese pool tu he3

      Delete
    2. yeke..tak perasan pulak..dah lama..huhu..pg sana tu sbb kwn dlu sek SERATAS..so die la tourist guide..hehe..

      Delete
  2. patut la lama x update

    tepen tmpt honyemoon kecil-kecilan kami laki bini memula kwen ritu...hak3

    ReplyDelete
  3. Wah jln2 ya kak..
    aritu pun yui trun jp tepeng

    ReplyDelete
  4. wahhhh patut sunyi sepi hihihihi

    walaupun tepen tu dekat tetttt je dengan kampung kt ipoh nun tapi jarang beno nak turun singgah situ eeheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ummi uwais,
      akak ni kg kat tepen pun dah bertahun dah bebetui explore tepen sob3

      Delete
  5. lor uols dah pi mkn kat kuala gula ketam lembut tu ke..mencikkkkkkkkkkkk
    iols nak pergi..x pergi2 pun lagi huhuhu
    ha cam tau je tulang2 tu kat mn..muzium tepen kan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      Ni 2nd time iols makan sini
      nantikan yg 3rd time he3

      Delete
  6. Ooohoiiii Kuey teow Doli!!!! Sedap tuh!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam farah,
      kan3
      sodap sesangat he3
      tapi kekadang bila ramai sangat lari gak sodap tu he3

      Delete
  7. wahwahwah akak p tepeng rupanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ana,
      haah
      pulang ke kampung kenkonon he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive