TOLONG x 3 ............... MAKAN MANA?????????JALAN MANA??????????

3:46:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Iols perlu PERTOLONGAN uols niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
This SUNDAY - TUESDAY iols akan FOLLOW hubby ke KL
Hubby KURSUS, iols FOOD2-sus & WALK2-sus :P
Hubby patutnya duduk kat ANCASA HOTEL & SPA KL
Iols pulop dah booked BUDGET hotel sajork - PACIFIC EXPRESS HOTEL
Hotel iols & hubby dalam WALKING distance sajork :P
TAPI hubby iols seMESTInya la tak dok hotel dia tu kan3
Weols mana boleh DIPISAHKAN kan3 :P
Bukan anak yang takleh tido malam, Ibu yang TAKL LEH TIDO MALAM :P
TAPI hubby tetiap pagi kena p la hotel dia tu sebab kan kena KURSUS :P
Time hubby tengah kursus takkan la kami anak beranak nak nganga sajork dalam hotel tu kan3
SOOOOO...iols dok FENIN survey tempat JALAN & MAKAN yang boleh p
Yang BEST3, TAKDAK kat Penang, SPECIAL, EXOTIC :p
TOLONG la bagi cadangan yer sayam2 semuaaaaaaaaaaaaaaaa :)
SOOOOO...MOTIP & TAJUK entry ni adalah


1) APAKAH, DIMANAKAH, BESTKAH?????????

a. TEMPAT LAWATAN (ada permainan untuk Boboboy, sesuai untuk family)
b. TEMPAT MAKAN (western ka, chinese halal food ka)

Seboleh2nya bior la yang DALAM atau DEKAT dengan kawasan PUDU

Sebenornya iols plan nak jenjalan2 ni dengan naek LRT ka, KOMUTER ka, JALAN KAKI ka
Haaaaaaaaaaaaaa...bab LRT/KOMUTER ni pun TAK SETTLE g dok study map :P
Uols TOOOOLOOONG la iols bagi CADANGAN yer :)



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. uols pi tgk fb JJCM je lah..nak bg tau iols pun xtau sgt haha

    ReplyDelete
  2. nk dekat/dlm pudu susah skit..yang paling dekat area situ..dieyana suggest Berjaya times square, awk boleh nyoping, boleh bwk anak main kat atas tu, mkn2 dlm tu pun okey...boleh naik lrt star/ monorail..

    epi holiday! take care ya! ;-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam dieyna,
      berjaya times square memang dlm list
      thanx a lot ya :)

      Delete
  3. kalau tanya area ipoh, penang, loq staq boleh la jawab hihihihi. patut lah akak kita ni sunyiiii je hihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ummi uwais,
      tu la pasai,
      macam laaaaaaaa nak pegi obersee
      baru KL dah fenin kan3

      Delete
  4. wah3...nk ke keyel lah ye...slmt menyoping...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      iols tak aim nak nyopping
      lebeh kepada nak MAKAN :P

      Delete
  5. uuuit akak ade kat keyel ke ? awat tak habaq awal2 boleh ronggeng sana sini sama sama.. but den da sampai penang hUhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ct,
      ahad ni baru iols p laaaaaaaaaaaaa he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive