Wordless Wednesday ~ Ayah & Fayyadh (My Heroes)

9:18:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,


Wake-Up Call by Fayyadh

 Fayyadh & Ayah Gaming Session

 Fayyadh & Ayah 'Rempit' Time

Fayyadh & Ayah Free Movie Time :P

Fayyadh & Ayah Shopping Session

FINALE :
Fayyadh Cheezy Weezy Time :P



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

28 comments

  1. hehe..anak abah..kejutkan abah...then p shopping...seronok la kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak,
      haah memang manja lebeh kat ayah dia
      bekepit ajer
      tido bawah ketiak he3
      over kan3

      Delete
  2. sopin kat tesco ke
    kemain dua branak tu layan tv hehehe
    fayyad ok ke uols..x ke dia lari sana sini ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam el,
      ater ibu dia kan jura TEMPIK
      dia memang tahu dah kalo nak stand & walk sendiri kena behave
      kata kunci : pegang tangan ayah, don't run
      ada gak lari fokus kekadang si fayyadh tu
      ater rambang mata nengok barang2 kan3
      iols kena la kuarkan vokal lunak bagi warning he3
      kalo tak dengor, jawabnya iols campak ja dalam trolley tesco @ stroller dia
      haaaaaaaaaaaaa...ganaih dak iols???he3

      Delete
  3. sweetnya tengok anak dengan ayah tu..heheh..oh, cheese lover juga ekk?sama la dgn aunty wana..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam wana,
      haah stok cheese wajib dalam fridge
      ater fayyadh dedolu takbrapa nak tembun
      so iols bagi makan cheese he3

      Delete
  4. Replies
    1. assalam sue,
      dia memang sonok sakan kalo ayah dia ada he3

      Delete
  5. amboi mmg BFF dgn ayah sungguh ni hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam jue,
      haaaaaaaaaaaaah uols
      BFFFFFFFFFFFF he3

      Delete
  6. asslm..fwahh dia suka makan chesse yer..sedapp tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam PB,
      haah peberet fayyadh cheesedale laaaaaa he3
      kalo nampak ja mesti kata "cheese abang :)"

      Delete
  7. bagus fayyadh baik dengan ayah=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      haah, sha pun rasa baguih anak boboboy rapat ngan ayah
      kan3

      Delete
  8. Salam. Hee lagi meriah kalau ditambah adik fayyadh 7 8 lapan lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam,
      hamboooiiiiii3 tak agak2 nak soh tambah adik fayyadh 7 8 lagi yer tiga lalat??????? :P

      Delete
  9. seronok tengok anak dan ayah saling seronok bersama2...mana gambar mommy hehehhehe...salam kenal ye dari saya Julia Johari....i follow your blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam julia,
      thanx yer kunjung balas blog picisan iols :)
      ibu ni low profile kekdahnya
      huahuhuuuhuauhaaaa :P

      Delete
  10. anak laki....msti la dgn abah ja kekdahnya...hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      kan3
      sebulu kekdahnyer yer dop he3

      Delete
  11. kamcing betoi, mcm uwais dan abi ehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ummi uwais,
      kan3
      manja lebeh
      potong ibu lagik tau3 he3

      Delete
  12. hamboihh hero berdua ni. fayyadh kemain lg bekepit dgn ayah dia. x pedulik dah ibu dia hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ana,
      ibu sekadar di pinggiran gitew
      sob2 :P

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive