Akhirnya CPUV-ku ---------------------------- Alhamdulillah

5:43:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

MasyaAllah, iols tak sangka akan se-BZ begini tau uols
Bz dengan COTIK, bz dengan nak CLOSING last year, bz dengan nak OPEN this year
Tak sempat menCORET sepatah dua kata sejak hujung TAHUN LEPAIH
TAHUN NI baru sempat nak berCERITERA
Laaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaa tuuuuuuu kan3
Ni rini pun baru pepetang nak dekat balik ni baru ada masa JENGOK blog buang seminit dua
Menge-CHECK Mr. Nuff yang dah lama tak dijengah
TUP3.....alaaaaaaaahaaaaaaaaiiii TEKOZUT iols tau3
GHOPE2nya yang diNANTI iols dari tahun lepaih sejak MOLA berblogging AKHIRNYA KUNJUNG TIBA......................

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Nampak dak??????? Nampak dak?????? Nampak dak??????
Weeeehuuuuuuuuuuuuuuu....Alhamdulillah iols dah ada CPUV
suke3...he3
Walopun IDAKla semeriah, seramai, semenimbun2 macam bloggers2 lain
TAPI iols tetap bangga he3
SYUKUR
:)



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. tahniah...
    seronok hangpa eh hehe

    ReplyDelete
  2. salammm uii lama menyepi sha..welcome back.salaam maulidurrasul n new year =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      tu laaaaaaaaaa pasai sob3
      iols sedeh tau dah lebih seminggu tak up entry sob3

      Delete
  3. tahniah yer, moga terus sukses ^-^

    ReplyDelete
  4. miahahaha tahniah kak.. uols nye lagi meriah dari iols okay..
    serious..

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive