Chinese Muslim Restaurant (CMR), Bayan Baru, Penang

4:20:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang (Lagi :P) Uols,

Jom layan lagi KERASUKAN iols :)
Dedolu iols ada up entry CMR kat SINI
Ni iols UP lagi yer uols :P


Choosen Menu : Sotong Goreng Rangup (RM8.00), Ayam Goreng Rangup 1/2 ekor (RM18.00), Telur Goreng Tomato (RM10.00), Nasi Goreng Makanan Laut (RM6.00), Bihun Goreng Daging Lembu (RM6.00), Nasi Goreng Daging Lembu (RM6.00)

Environment : NICE a.k.a luas & selesa (2 level table&sitting area - internal & external)
Service : OK (pelayan RAMAH tapi iols rasa foods delivery agak LAMBAT)
Foods : SEDAP (setakat menu kecil-kecilan yang iols makan memang sedap2), TAPI iols TAK PERNAH ambil full set hidangan chinese tu la kan2 (segala ikan, seafood, itik & kambing)
Drinks : OK
Price : AGAK MAHAL, TAPI mampu bayor kekdahnya he3
Overall rating : 4/5

Kalo uols nak INFO lebih lanjut sila terjah website dia naaaaaaaaaaaaa
Segala MENU, REGE, ALAMAT, PELAN, GAMBOR2, SERVICE dll. ada dalam web itu yer uols
http://www.cmr-restoran.com/



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

4 comments

  1. Replies
    1. Assalam abi uwais,
      lek penang nanti pi la try :)

      Delete
  2. kami tak pernah try chinese food. nak try la sekali sekala nanti. tapi itik memang tak lalu nak makan hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ummi uwais,
      haaaaaaaaaaaaaaa
      sila ajak abi uwais lekaih he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive