Entry BASI ~ Bila Ibu MALAIH :P

2:20:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Waaaaaa...rini dekat sekerat hari TAKDA TENET tau3
Lemau ghasenya kat opis ni haaaaaaaaaaaa
Seb baek petang ni dah ADA
So iols nak jamu uols entry ringan2 pulop naaaaaaaaaaaaa :)
Meh weols sesama2 cuci mata menu iols REJAM dinner masa time MALAIH gitew
(Sebenornya masa kejadian gambor ni adalah tahun lepaih a.k.a 3 minggu lepaih :P)


Cer uols TEKA apa yang Fayyadh dok PULUN itu??????????????????
Tau dak????????????
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
(eh3, SERONOK pulop dok tekan 'v' :P)
v
v
v
v
v
v
v
v
(Iols tekan sket lagi ek????? :P)

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
NINDIA...............
Cheezy weezy two layered chicken burger

Cer TEKA hat ni pulop :P
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
(Hat ni sket ja dah ler yer dop??? :P he3)
Cheezy weezy+egg+burger & megi LAKSA+teloq mata-ku kuning :P

Hat ni makan TAK LEH SELALU la kan3 :P
Time lapor, time hujan, time malaih..........
CUKUP, FULLSTOP kekdahnya he3



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

2 comments

  1. bertabah je la aku ni...niat di hati nak blogwalking, tapi semua blog tayang makanan...aku puasa la.. grrrr...
    chicken burger cheese tu bikin aku terliur je....huwaaaaaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak wahida,
      he3
      sabor3
      satg bebuka pulun naaaaaaaaa
      he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive