Fayyadh & Ibu Double Birthday Celebration 2015 ~ #Makan2 Se-Familia

3:56:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Meh iols sambung ceritera Birthday CELEBRATION lelaju hokeyh
Haaaaaaaaaaaaaaaaa....iols STOP sat na ceritera COTIK2 KL
Pas abeh ceritera birthday baru iols sambung lek naaaaaaaaaaaaaaa :)

So as per PLANNED, for this year celebration just KOCIK2 & SIMPLE2 wiv familia sajork
Weols buat kat KFC, Batu Lanchang
At first iols nak buat kat KFC Bayan Baru
TAPI tak jadi
SEBABnya indoor PLAYGROUND deme TUTUP (under renovation)
Iols memang nak buat kat KFC yang ada PLAYGORUND
MOTIPnya sebab nak bagi the kids PLAY sepueh ati gitew :)

AMARAN KERAS :
Anda akan melalui FASA berGAMBOR2 & BerPART2
Jika anda ada MASALAH jantung & mata (untuk melihat), tangan/jejari (untuk scroll) ataupun hati (dengki/meluat :P) sila TINGGALkan page ini dengan SEGERA
Kerjasama anda AMAT DIHARGAI :)

So LETS' THE CERITERA BERGAMBOR BEGINS :)


MAJLIS mola 10.30am
Weols sampai KFC 10.15am, so si Fayyadh teruih pulun MAEN, weols BEKPES dolu lapik perut :)

The TABLE SETTING (Foods, cakes & goodies)

Shy2 Meow2 pulop dah si Birthday Boy
(ada la dalam 2minit)

Lighten up the CANDLES gitew

FAMILIA POSE wajib
(Fayyadh kejap ber-peace, kejap larik fokus :P)

Cousie mousie PEACE POSE hokeyh

Cake CUTTING ceremony kenkonon3 :)


TETAMU yang sudi memeriahkan MAJLIS
All my closest familia gitew
(WISH that my beloved sis. can come sob3)

Opah yang BZ uols :P


The KIDS fun & play time

Ibu FEFEELING as birthday girl pulop :P

The KIDS semua bz PLAY2 kat playground
Weols ADULTS semua bz GOSIP2 he3
This MAKAN2 SE-FAMILIA ends around 12.00++noon



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

8 comments

  1. Replies
    1. Assalam zai,
      memang mantooppppsssssssss uols :)

      Delete
  2. Seronok dan meriah birthday bila kumpul ramai2 kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam wana,
      haah
      kumpui familia ramai2 memang best
      ni pun tak cukup korum ni haaaaaaaaa

      Delete
  3. dulu pun tingin nak birthday party kat mekdi tapi sampai besar gajah ni x penah dapat bahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam CT,
      kan3
      ahkak pun samaaaaaaaaaa
      tapi diri seniri tak dapat buat kat anak la pulop kan3
      tumpang sekaki kekdahnya he3

      Delete
  4. masyallah sedapnye kek tuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      memang sedap alhamdullilah
      nanti try la order ngan cousin iols he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive