Fayyadh & Ibu Double Birthday Celebration 2015 ~ #Sponsored Cake

4:27:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

ENTRY ni bukan entry berBAYOR hokeyh
ENTRY ni entry memPROMO gitew :)
Untuk uols punyer info, Fayyadh punya BIRTHDAY CAKE adalah hasil SPONSORED sepenuhnya tau3
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........jangan eran hokeyh
My Boboboy pun soper RETIS gitew bersponsored bagai :P


Taaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
KIT KAT BIRTHDAY CAKE
By Iela Nordin a.k.a Mak Ngah Fayyadh / My Cousie :P

Cross Section view

Chocolate moist cakes, chocolate cream, kit kat+smarties (look alike) chocolate
TASTE : Super duper YUMMY-licious (kek cekelat yang lembut, cream yang cair di dalam mulut. Yang iols paling suka kek & cream memang tak rasa MANIS terlampau. Itu yang paling PENTING bagi iols tau3. Barula tak mudah rasa muak, loya & melekit2 bila makan tau3)
PRICE : FREE he3 (TAPI iols KONPEM mampu milik punyala kalo uols nak order)
SERVICE : TIP TOP (Tokey cake ni mesra alam & lemah lembut. Uols jangan risau hokeyh. Iols kenai tokey cake ni dari kocik :P)

Ni iols belanja uols gambor bukti keSEDAPAN cake itu yer :P

So kalo sesiapa yang berada di PENANG & kawasan yang SEWAKTU dengannya, boleh la TEMPAH segala CAKE birthday, anniversary, pertunangan, perkahwinan dan segala2 majlis la
InsyAllah iols KONPEM uols TAKKAN REGRET hokeyh
Uols boleh teruih jengah blog Iela Nordin ataupun uols pm ja iols (sebab tokey cake ni BZ so jarang dapat bukak blog)



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

24 comments

  1. Replies
    1. Assalam zai,
      haah dap3 yummy3
      sok2 kalo b'day akil try la order :)

      Delete
  2. Sangat2 menggoda kit kat cake tu..yummy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam wana,
      he3
      cekelat memang menggoda kan2

      Delete
  3. iols nak kitkat aje boleh..? hekhek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam CT,
      boleh3
      akak makan kek ja
      si Fayyadh ngan ayah dia yang makan kit kat he3

      Delete
  4. perghh so yummylicious la kek tu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Assalam kamila,
      alhamdulillah
      memang sodap
      kena dengan tekak sefamilia

      Delete
  6. wow mkitkat sedapp tu...happy birthday fayyadh

    ReplyDelete
  7. happy bday fayyadhhh eh rasa macam dah wish dah..kek pun cantik.smoga membesar jd anak yg berbakti buat ibu bapa ok insyaAllah..

    ReplyDelete
  8. oonti nak try lah bua kek letak kitkat/smarties mcm ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      uols ghajin baking kan3
      boleh la
      iols ni pemaleh baking
      so maen tunjuk2 sajork he3

      Delete
  9. Lupa nak wish, Happy Birthday ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zumal,
      thanx yer sudi wish kat fayyadh :)

      Delete
  10. kaaaaaakkk! halamak kek kit kat! ana dok tgk dlm fb je sllunya. sedapnya la hai huwawawa T____T hepy besday kak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ana,
      thanx yer
      tu la pasai
      akak dok nengok dalam on9 kek ni dari tahun lepaih hokeyh
      tahun ni baru dapat :)

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive