Fayyadh & Ibu Double Birthday Celebration 2015 ~ #Present Time Gitew

1:38:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Tengah Hari Uols,

Hari ni iols sambung Ceritera B'Day dengan acara membuka HADIAH pulop naaaaaaaaaaaaa..
Walopun idak ler menimbun2 hadiah yang Fayyadh dapat, TAPI tetap MERIAH bagi si Boboboy
Hadiah Ibu & Ayah Fayyadh dah dapat in adavnce bulan disember 2014 lagi dah
So this time Fayyadh dapat hadiah dari tok teh, mak ngah & pak su dia pulop
Jom layan GAMBOR :)


Operasi pertama sedang berjalan :P

Ini pulop operasi kedua :P
(Aiksss...ayah pulun tab Fayyadh pulop...Ater Fayyadh dapat hadiah baru, tak layan la hadiah agak lama itu he3 :P)

Ni sesi operasi sebelah malam pulops

Dan akhir sekali operasi ke-esokkan hari sebelah pagi hokeyh uols



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

14 comments

  1. kemain dia buka hadiah...syoknya dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      haah, pulun tak hengat donia tau3

      Delete
  2. amboi fayyad dah boleh bukak kedai toys dah haha
    comey betullah dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      tu la pasai
      kotak bawah meja
      kotak ateh meja
      opah dah mola bising he3

      Delete
  3. BANYAK hadiah..xhabis main..buka yg baru pula hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam PB,
      habis madu sepah diuang kekdahnya kan3 he3

      Delete
  4. suka Fayyadh bila dapat hadiah...epi besday Fayyadh ....haa tu ha sampai melepong dgn bedak..sapa punya khejaa??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam abang nazlee,
      thanx yer wish b'day fayyadh
      hat putih cam tepong gomak tu ibu punya koje
      he3
      tak reti dok diam nak boh bedak
      itu la hasilnya :P

      Delete
  5. happy belated bday Fayyadh. lambat pulak auntie eka nak wish kat Fayyadh hehehehe

    ReplyDelete
  6. wahh byknya fayyadh dpt hadiah! mai la 1 kat acik ana ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ana,
      idak ler banyak bebenor
      baru 3 kutui he3
      ater keluarga kocik kekdahnya he3

      Delete
  7. Replies
    1. Assalam nazeck,
      hat wrap tu tok teh fayyadh yang bagi he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive