Fayyadh & Ibu Double Birthday Celebration 2015 ~ #Fun Time At Inflatable Park Soopa Doopa Karosel (1st PART)

5:30:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....hat ni yang iols PALING tak sabor2 nak up ENTRY tau3
Cer baca TITLE entry iols tuuuuuuuuu..
PANJANG kan3??????
Uols pernah dengor dak??????
INFLATABLE PARK SOOPA DOOPA KAROSEL
Cer try GOOGLE he3
Iols besala jumpa this type of park, TAPI in SMALL SCALE sajork
TAPI hat ni memang BESOR tau3
JAKUN iols tau3
Deme pasang dekat PARKING lot GIANT, Bayan Baru
Iols tak tau la bila start, TAPI iols baru perasan dalam hari Jumaat (9.1.2015)
So dengan TANGKASnya lek umah terus UP PROPOSAL kat Hubby nak bawak Boboboy p MAEN situ as one of his BIRTHDAY TREAT gitew :)
So after MAKAN2 SE-FAMILIA kat KFC weols lek umah dulu
Bagi Boboboy TITON puas2, RECHARGE energy kekdahnya kan3
So by 5.00pm cenggitu weols sefamilia teruih gerak p GIANT :)


Ni la ENTRANCE nyer hokeyh
(sila jangan eran pasaipa gambor ni malam yer...ater iols sempat snap masa time nak balik :P)
OPERATION HOURS : 4.00pm - 11.30pm
CHARGES : CHILDREN (RM20.00), ADULTS (RM5.00)
TOTAL INFLATABLE : 13 TYPES

Atas ni some of the VIEW inside the INFLATABLE PARK

Weols sefamilia berKAMPUNG kat sini dari 5.30pm sampai 10.30pm tau3
Kalo ikutkan si Fayyadh memang dia nak tunggu sampai time TUTUP (11.30pm) tu haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
TAPI ater ayah koje sok pagi so kena PUJUK lek AWAI SKET la :P
TAPI (lagi yer), iols PROMISE akan bawak Fayyadh p for 2nd TIME this coming saturday pulop :P
Hokeyh, actually memola iols ingat nak up kan semua GAMBOR2 dalam satu entry sajork
TAPI ghasernya macam TAK SESUAI sangat
SEBABnya meNIMBUN hokeyh
So iols akan sambung NEXT ENTRY untuk penerangan DETAILS for each type of INFLATABLE



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

16 comments

  1. Replies
    1. Assalam yui,
      bukan kata anak2 ja tau
      hat mak pak pun sama naek he3
      alasan TEMAN anak :P

      Delete
  2. nmpknya kami ttinggal ketapi la....xtau kewujudan benda alah ni kt jayen tp xpa...anak kami kecik lg :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      umur aqil dah boleh maen laaaaa
      dia mesti suka tau3
      ibu bapa leh masuk sekali dalam tu untuk teman baby
      iols & hubby & opah pun gilir2 tau teman fayyadh maen
      sama2 lompat2 sama2 slide sama2 tegegeh2 he3

      Delete
  3. Teringin nak kembali zaman kanak-kanak... Hehe ^-^

    ReplyDelete
  4. ya ampun tajuk ko nok...kemain panjang lebar lagi...hahaha...

    tapi nampak tempat ni mmg best...aku pulak yg teruja tgk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak wahida,
      he3
      ghasernya boleh pecah rekod kot kan3 he3

      Delete
  5. uik giant mn ni uols?
    mcm best je

    ReplyDelete
  6. giant bayan baru ek kak? aiseh geramnya tgk segala yg ada. adult rm5 je? awat murah kak? sllunya adult pulak yg mahai hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ana,
      paying adult yang ada paying kids kekdahnya
      ater anak udah kena 20 hengget, ibu, ayah & opah kenkonon peneman kena 5hengget sajork he3

      Delete
  7. Banyak betul mainan inflatable tu, kan?
    Seronok betul.
    Kalau mak2 dapat main lagi seronok kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nazeck,
      betui3
      iols ghase berbaloi play hat ni on weekend dengan anak2
      he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive