Ibu Emo Today SOB3.............

9:18:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

SOB3..........SOB3............SOB3
Taktaula pasaipa emo sesangat rini
Memang BAD MOOD abesla kat ofis ni haaaaaaaaaaa
Iols ni memang dah SLALU sedeh la, tak happy la, malaih la, kalo tetiap pagi nak gi KOJE
TAPI ghasernya pagi ni iols terbawak2 sampai dah ada DALAM ofis
SEKARANG ni haaaaaaaaaaaaaa
Masih dok rasa menglibau libu, lemau, dup dap dup dap jantung
Dok terngiang2 DIALOG si Fayyadh ateh katil tadi :

Iols baru nak mangkit titon, ambil bolster iols boh tepi si Fayyadh, tup2 Boboboy pun mangkit jugak dok menonggek, mata tutup teruih cakap

Fayyadh : Ibu nak pi mana ni?

Padahal memang tau time2camtu iols nak pi mandi nakg koje

Ibu : Ibu nak pi mandi la...kan ibu nakg work
Fayyadh :Ibu baring la..tak yah gi work..ibu baring la..

Fayyadh dok geleng2 pala sambil dok tarik kepala iols soh rapatkan ke bantal, soh baring

Ibu : Laaaaaaaaaaaa...Ibu nak kena mandi, kan semalam ibu dah gtau ibu work rini

Iols dok pujuk sesambil2 dok peluk cium budak musyuk masham
Fayyadh dok geleng2 pala
Last2 dia mangkit duduk teruih

Ibu : Abang nak bangun dah????

Fayyadh angguk2 pala, teruih gelongsor turun katil
Iols pun ikutla, & teruih panggil opah temankan Fayyadh 
Iols gi mandi
Fayyadh asyik berkepit dengan iols time nak bersiap
Macam besa time nakg koje tu Fayyadh AMIN, PELUK CIUM iols & BABAI2+FLYING KISS gitew

Ibu : Ibu g work naaaaa...Abang dok ngan Opah naaaaa..Babai

Iols teruih jalan pi kat lift
Tau3 dok dengor pulop DIALOG Opah & Fayyadh

Fayyadh : Sat na...Abang gi work sat na...
Ibu : Abang nakg work???Abang work apa???
Fayyadh : Laaaaaaaaa...bagi la abang gi work......sat ja abang gi work...

Iols teruih jalan sampai lift
TETIBA hati SAYU sesangat, sampai la ni haaaaaaaaaaaaaaa
SOB3....SOB3....SOB3
Ni kira iols tinggai anak kat RUMAH SENDIRI, MAK SENDIRI yang jaga
Memang BERAT HATI tak tau nak cakap macam mana
SETIAP PAGI.....Dok rasa dah 3 TAHUN tau3
TIAP2 pagi, nakg koje
Dedolu time Fayyadh tak pandai cakap lagi, sayu & sedeh tu ghasernya idak ler SETERUK sekarang ni haaaaaaaaaaaaaaa
Sekarang Fayyadh dah pandai merayu3
Oooooooohoooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
SOB3.........SOB3..............SOB3


Alaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaiiiii anak Ibu



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

14 comments

  1. bijak fayyadh....die plak nak gi keje plak ye heheehhehe.....

    aishhh rase mcm nak dok umah jek kan layan anak...kalo laah leh pencen awal sob sob sob...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam lieya,
      kan3
      nak jadi fulltime housewife tak boleh pulop
      hutang maanyaakkk he3

      Delete
  2. sedih kan. sayuuuu je rasa. uwais belum pandai susun kata mcm abang fayyadh lagi. tapi dia dah pandai buat drama sikit2 hukkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ummi uwais,
      tu la pasai
      luluh ja tai tiap kali nak pi koje kan3

      Delete
  3. alahaii anak ibuu.. tdung saji pon jadikk hikikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ida,
      itu adalah besen laaaaaaaaaaa
      he3

      Delete
  4. kalau boleh, rasa nak angkut je anak tu bawak gi tempat kerja kan...huhu...
    itu yang aku rasa sekarang ni...

    sabar ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak wahida,
      kan3
      sonok kalo ada nursery sebelah opis ni haaaaaa
      he3

      Delete
  5. ank su pun pg2 dah pandai buat muka sayu2 je mcm tk bg tgl umh pengasuh,...nak ikut g work sekali..sodihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam pb,
      tu la pasai
      tetiap pagi DRAMA
      tu belom kena tinggai kat rumah orang kan3

      Delete
  6. Alahai sayu nyaaaa...
    Ksian Fayyad.. Tapi nak buek camno kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam MJ,
      tu la kan3
      kena redah jugak laaaaaaa
      ibu yang berkoje gini la kan3

      Delete
  7. alamak.. jangan cedeyh2.... nanti takleyh wat keje... hehehee

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive