Segmen Mama Mencari Bloglist

5:31:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,


Assalamualaikum

Mama akan memilih 20 blog secara random untuk mengisi senarai bloglist mama yang baru.

Syaratnya :

Follow blog Mama Niza.

Letakkan URL blog mama di bloglist anda.

Tamat : 10 Januari 2015

Senarai peserta akan diupdate pada 12 Januari 2015

Nota : Jom beri sokongan pada mama!



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

28 comments

  1. Salam. Hee semoga mama berjaya dengan bloglist cemerlang.

    ReplyDelete
  2. Haiii.. cakkkk..
    done follow sini no. 113,
    sudi-sudikanlah follow me back yea..
    leh kita saling kenal mengenal,
    kunjung-mengunjung selalu..
    salam kenal yea.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen leh follow blog
    teman yang lagi satu gak..
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam tengku butang,
      iols dah lama follow ur blog :)

      Delete
  3. nak jawab pasal Whohaa tu..

    Kalau dah daftar, apa yang perlu dibuat ialah, login je hari-hari tengok ada tak soalan baru, kalau ada, jawab dan terus kita dapat point serta merta.. then kumpul point tu sampai cukup untuk tebus barangan mcm2.. selain tu baucer kfc,pizza, topup maxis, celcom, yes.. semua ada.. barangan gadget pun ada.. heee..

    jangan lupa.. setiap hari mulai 1 januari hingga 14 feb whohaa ada beri point free .. sape cepat dia dapat.. buka whohaa punya page dari 9pagi hingga 1 tgahari.. ada code yang perlu kita ambil untuk tebus mata.. ha2.. dok paham? tanya balik yea.. kikiki.. daa..

    ReplyDelete
  4. Salam..Singgah sini dari segmen yang sama ..Good Luck..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2015/01/segmen-mama-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. singgah blogwalking dari segmen mamaniza
    http://www.kisahsidairy.com/2015/01/segmen-mama-mencari-bloglist.html
    all the best!!

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen.. mama tetap dalam bloglist saya... tu bloglist rahsia...saya jer boleh tengok

    ReplyDelete
  7. Terima kasih kerana sudi sertai segmen bloglist mama...
    senarai penuh akan diupdate nanti.
    Tunggukan pemenangnya ya!

    Happy Blogging !!

    ReplyDelete
  8. Tahniahh.....kerana terpilih :)

    http://ummi2m2s.blogspot.com/2015/01/segmen-mama-mencari-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
  9. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-mama-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive