Wordless Wednesday ~ #1/2015

2:20:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Iyer3, iols dok ke-BZ-an lagik ni haaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa pun meh iols buat Worldless Wednessday PERTAMA 2015


~~~ Boboboy Fayyadh ~~~

Fayyadh & his tab ~ fun & learning

Supper & 'menyemak' time

Creative time kot :P

Car time :)



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

14 comments

  1. amboi menyengihnye dia...hehehe...mcm anak sy jgk kaki henpon.kalo dia x tido, mmg sy xblh nk pgg hp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam mila,
      dolu masa takdak tab fayyadh pulun enset ayah dia ja
      enset ibu dia tak berani he3
      tu yang belikan tab tu
      so that dah ada own gadget kekdahnya he3

      Delete
  2. Salam Sha...WW yg pertama pcl x sempat buat...haha bizi sangat hr ni. Tengok pd gambar tu nampak bebudak la ni memang senang dan mudah belajar, sbg ibu bapa kita kena perihatin dgn keadaan semasa sambil pantau juga agar x tersasar dari tujuan asal iaitu mendidik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam abg nazlee,
      tu la pasal
      niat beli tab tu memang untuk learning & fun
      sha memang setkan kena blajor jugak (ABC ka, 123 ka, alif ba ta ka, kenal shape ka)
      pehtu baru boleh layan citer ka, maen game ka he3

      Delete
  3. kalau ada anak2 kecik mcm tu...memnag sah2 rumah akan berselerak bagai...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak kamsiah,
      kan3
      ibu fenin kalo mai angin si fayyadh nak menyemak he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive