Worldless Wednesday ~#3/2015

11:48:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Hokeyh meh kita sambung tingkek KEDUA
TEMAnya adalah FOODS


Ni BEKPES ujung minggu ritu
ROTI BAKOR TELOR GEGOR2 + TEH TARIK

Ni LUNCH semalam
MEE KARI

Ni weekend ritu gak
CUCOQ UDANG untuk TEA TIME AHAD
RIBS to e continued..................................
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
DINNER untuk malam ni :)



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. bila lapar semua nampak sedap..hihihi

    boleh bg resepi cucur udang tak? ;-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam dieyna,
      hat ni my mom yang buat he3
      tapi bahan2 = tepung gandum, ayor suam, garam, serbuk kunyit, udang, bawang besor (potong dadu), toge, jagung atau ubi kentang (potong dadu)
      cara2 = campur semua bahan kering (tepung, udang, bawang, toge, jagung, garam&kunyit secubit) , pehtu tamboh ayor siket2 sesambil dok kacau atau uli bancuhan dengan tangan...bila dah agak2 likat sikit siap la...tepung tu iols tak suka bagi cair sangat atau likat sangat...bior sedang2 sajork :)

      Delete
  2. ok telur gegar tu nampk sedappp..:)

    ReplyDelete
  3. Roti bakar telur gegarrrrrr tu yg mengancam qolbu ni...hahahhaa

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Assalam fifi,
      kan3
      bergegor3 tiap kali nengok kan3 :P

      Delete
  5. bila nak ajok mkn kat umah uols ni haha

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive