Yang Ditunggu Setiap TAHUN

3:37:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

My boss just CONFIRM dengan iols pasai my BONUS & YEARLY INCREMENT
Alhamdulillah.......
Walopun IDAK ler MERIAH terlampau
Walopun IDAK as iols REQUEST
Ater iols ni KULI kecil2an sajork dalam company ni
TAPI adala jugak REZEKI kan3 :)
Company iols ni HOUSING DEVELOPER
Memang bonus, annual dinner & yearly increment berKUAT KUASA SEBELUM CNY
Our COMPANY TRIP ja belom confirm nak pi mana pulop tahun ni
Untuk tahun ni iols memang harapkan company trip ja la untuk fly
SEBABnya Hubby memang dah BEKUkan approval untuk our family cotik2 obersee (kenkonon) yang memerlukan weols FLY
Mak pun takmo naek flight tahun ni
Sob3......sob3.........sob3
Iols & Fayyadh sajork yang beria nak naek EROPLANE :P





~~~ The End ~~~

You Might Also Like

14 comments

  1. Wah bestnyer dpt increment n bonus..:)

    ReplyDelete
  2. ekceli time ni la nak naik eroplane, sebab AA / Malindo semua dah takde fuel surcharge :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam doc.,
      tu laaaaaaaaaaaaaaaaa
      sob3 iols tau3
      dok pujuk dari bulan lepaih dok tak lepaih2 lagik

      Delete
  3. Tu sebenarnya teringin nak fly fly tu sebenarnya teringin nak ke mana? Eropah, Dubai, Tokyo?? ke nak gi Bali jer... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam najib,
      iols teringin nak ke KRABI ja pun :P

      Delete
  4. wahhhhh syiokkk bangat ni
    bolehlah open table tuk weols ni haha
    alhamdulilahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      Alhamdulillah
      nanti ghayer iols wat open house teruih naaaaaaaaaaaaaaa he3

      Delete
  5. Alhamdulillah rezeki akk d tmpt keja tu..

    ReplyDelete
  6. huhuhu siap dibekukan.. huurm..
    ehek boleh la banje iols makan sefud kat hammerbay =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Ct,
      Kan3 sedeh tau hubby beku cotik2 iols :P
      Akak makan NURUL IKAN bakornanti iols up entry yer

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive