FaMiLiA WeEkEnD OuTiNg ~ #1/7&8 FeB '15 (FINALE - Pantai Telok Bayu)

5:17:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Ni entry FINALE untuk ceritera WEEKEND weols sefamilia kali ni yer sayam2 semua :)
Last masa ENTRY NI kan hari Sabtu (malam)
So kali ni iols sambung ceritera untuk hari Ahad pulop naaaaaaaaaaaaaaaaa
Weols idak pi mana2 sangat pun, kluor pun lepaih asar nak dekat pukui 6.00pm cenggitu
Plan ASAI nakg lepak2, makan2, gosip2 tepi pantai SEAGATE sajork
Ater tetiba Hubby kata jom pi lepak kat pantai TELOK BAYU (ka BAYUR he3)
Sebenornya pantai ni DEKAT @ berSAMBUNGan dengan pantai SG. BATU
Cumanya ENTRANCE berbeza a.k.a dipisahkan gitew
yerla satu tu kat telok, satu lagi lepaih teluk (hentam sajork) :P
Iols tak gheti nak terang he3
Lokasinya kat TELOK KUMBAR, PENANG
Ringkaskan chegita moh layan GAMBOR :)


Ni laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PANTAI itu :)
Landai sajork kan3

Antara pantai dengan daratan tu macam diPISAHkan satu tembok
Maksudnya level bahagian pantai dengan daratan tu berBEZA
Pantai lebih RENDAH, daratan lebih TINGGI

Kat sini, ni laaaaaaaaaaaaaa SATU2nya GERAI yang ada tau3
Deme tak bagi menjuai sebab TAKMO KOTORkan pantai kot

Fayyadh The SAND BOYZ :P

Fayyadh PENAKUT PAHIT dengan ayor laut tau3

Kena berteman nak maen CELUP2 ayor laut tau3

KASIH seorang AYAH gitew
opsssssssssssssss...iols EMO pulop nengok gambor2 ni
Sob3....sob3......sob3...
NAK BALEEEEEKKKKKKKKKKK

DUA ABANG SADO2 in my life :)

Nak jugak kannnnnnn :P

Ni lagik sorang anak bertuah nak jugaaaaakkkkk kaaaaannnn :P

Nah sekeping sajork gambor iols dengan my Boboboy :)
(Sila abaikan kuBUNCITAN akibat keRASUKkan makanan minggu lepaih sehingga minggu ini :P)

Last sekali iols belanja gambor SUN SET di telook bayu :)



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

14 comments

  1. amboi seronoknya berjalan sakan yerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      he3
      ater tak gheti nak dok rumah
      lemau jadiknya
      alasan kan3 :P

      Delete
  2. mmg cantek pantai teluk bayu ni
    ritu weols dah nah pergi..jln masuk ke dalm tu teruk bebenor
    uols x pi belah hujung sn..snn ada mcm teluk
    nti nak pi lagi..nk tangkap gambo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam EL,
      Haah
      weols rempit ngan kapchai dah soper naek kudaaaaaaaaaaaaa tau uols :P

      Delete
  3. cantik2 gambar...suke tgk gambar2 beach view nie....tenang aje...untung umah dekat ngan pantai..agak2 petang boring2 leh jalan2 lepak sane...beli kopok leko air kelapa lepak makan ekekeekekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam lieya,
      idakler dekat bebenor
      tapi dalam pulau pinang la jugak he3

      Delete
  4. Dah lama tak beriadah tepi pantai... Teringin pulak rasanya ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zumal,
      jemput mai penang naaaaaaaaaaaaaa

      Delete
  5. kami laki bini suka lepak laut...
    dulu masa duduk PD, hari2 lepak laut...dating kat situ...hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak wahida,
      iols pun ngedate di tepian pantai jugaks he3

      Delete
  6. kalau tengah bercinta best ni jadi tempat melepak... errr teluk Bayur tu kat Sumatera sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam najib,
      oppppssssssssssssss...seb baek iols bagi 2 opsyen nama :P

      Delete
  7. Replies
    1. Assalam anies,
      tak ramai yang tau pasai pantai ni
      kebanyakkan yang tau pantai sg batu yang dekat dengan pantai telok bayu ni
      sebabtu memang orang tak ramai :)

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive