Goat Xi Fa Cai :)

4:56:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,


Hat ni my company nyer open house banner :)

Iols pulop yang kena kuorkan mail
Ater my boss sudah start cotik :P

This year CNY iosl cotik 18.2.15-22.2.15
So SELASA MONDAY baru RESUME WORK balek
Tu pun 11.00am hokeyh
So see uols next coming TUESDAY MONDAY :)



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

26 comments

  1. GOAT Xi rupanya... Selamat bercuti ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zumal,
      haah
      mengembek sajork la jawabnya tahun ni he3

      Delete
  2. Assalammualaikum,
    selamat berkenalan....terima kasih sebab sudi singgah blog akak yg gitu2 aje tu, huhu.
    Kali ni baru ada masa sket nak jenjalan blog kengkawan. Lama betul tak BW...jangan kengkawan blogger kata akak dh sombong, udah ler...mm.
    Selamat bercuti, ye...jenjalan mana cuti2 ni?
    Somi nya selalu gi Hatyai keje ke...ikut grup bikers ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak alona,
      group biker la he3
      iols tak ikut sob3

      Delete
  3. gong xi gong xiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      gong xiiiiiiiiiiiiiiiiii saaaaaaangaaaatttt he3

      Delete
  4. 23.2...isnin kan kak..hhehhe...slmt cuti2

    ReplyDelete
  5. Snggah kesini..hehe..sya pun cuti cny lama ni..smapi tak tau nk kmas apa dah kat umh.hehe

    ReplyDelete
  6. kita nak datang jugak open house bole tak :p

    ReplyDelete
  7. Selamat menyambut tahun kambing yer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam najib,
      opppssssssssssssssss
      iols tak sambut laaaaaaaaaaa
      iols mami bukan cino he3

      Delete
  8. Replies
    1. Assalam nazeck,
      wajib cuti kekdahnya he3
      ofis katop

      Delete
  9. huiiiiii.... lamenye cutii....... nk mintak keje sane boleh tak..?? hahaha =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam luna,
      nak mai koje sini yer
      cer apply dlm jobstreet :)

      Delete
  10. salam kenal dari kaknoor dah habis kan goat xi fa chai tu hehee

    ReplyDelete
  11. amboi...lama depa cuti.
    kami pon start cuti 18 gak tp senin dh start keja dh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      iols pun start senin
      comanya masok koje dilanbatkan sajork he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive