Alhamdulillah UJIAN Allah :)

10:30:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Harini Iols baru MASOK koje balik hokeyh
Bukak sajork blog....................................................

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
ALHAMDULILLAH :)
Ramai jugak yang sudi JENGOK, sudi KOMEN :)
Walopun iols tau kuantiti ni mesti TAK sama HEBAT macam blog uols2 yang otai2, pemes amos
TAPI iols memang SOKA3 hokeyh
Kembang kempis idung iols tau2
THANX aaaaaaaaaaaaa LOOOOOOOOOOOTTT uols :)
Nanti bila iols dah bawak BERTENANG & KOJE2 iols yang bertimbun ni dah SURUT iols akan balas kunjungan & komen2 MABELES2 uols semua naaaaaaaaaaaa

Anyway for uols nyer INFO, iols EL hari ISNIN & SELASA
Rini baru masok ofis ni haaaaaaaaaaaaaaa
SEBABnya si Fayyadh CHECK IN Pantai Hospital, Bayan Baru, Penang
Pakej 3H2M gitew he3
ALHAMDULILLAH ujian kecik untuk familia iols
ALHAMDULILLAH sekarang Fayyadh dah sihat
Nanti iols STORY MORY details naaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

24 comments

  1. Alhamdulillah..:)
    Singgah Pagi..:)

    ReplyDelete
  2. musim ank2 tk sihat skarang..smoga cpt baik

    ReplyDelete
  3. Uish ramai peminat..iols pn xde peminat ramai mcm ni..hehe..Semoga fayyad cepat sembuh..skrng cuaca x brapa stabil..kne take care lebih sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kamila,
      he3 malu tersipu2 iols :P
      thanx yer

      Delete
  4. kawan blog2 ni kawan2 alam maya ....kdg2 tak penah jumpe pun tak rase mcm kenal lame...siap leh pos2 tukar2 barang lagi heheheeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam lieya,
      haah
      betui3
      baca tulisan dlm blog ghaser macam kita sendiri yang dok experienece benda yang dituleh tu kan3

      Delete
  5. wah.. byknye.. kite punye tak sebanyak tu pon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam fifi,
      he3
      sat3
      nanti akak terjah blog fifi komen bebanyak ek :)

      Delete
  6. dah sehat ke hero yang sorang tu ?
    tudia pakej 3h2m ehehe.. slamat masuk kerja balik ye kak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      alhamdulillah dah sihat
      legaaaaaaaaaaaaaaaa he3

      Delete
  7. Okay lah tu, ada org comment, i kadang-kadang langsung tak ada hahaha

    Moga Fayyadh sihat hendaknya :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam shura,
      kan3
      tu yang dok berbunga2 sakuro ni haaaaaaaaaaa he3

      Delete
  8. bestnye...fofuler uuuu....hehe

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Assalam zumal,
      insyaAllah akan sha balas satu persatu :)

      Delete

Blog Dekat di Hati