2D1N Air Panas Ulu Legong, Baling, Kedah ~ #8 (Brochure Info)

10:11:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Yippieeeeeeeeeeeeeeee............
Finally sampai jugak ke ENTRY FINALE untuk Cotik2 Mothers Day Kolam Air Panas Ulu Legong :)
So kali ni iols nak shat dengan uols semu BROCHURE yang telah disediakan oleh pihak pengurusan
So jom layan gambor


Ni la brochure dia naaaaaaaa
Banyak INFO

Ni iols kasik ZOOM the most important information
So sila la hubungi no tertera untuk sebarang PERTANYAAN & TEMPAHAN :)

Finally gambor ateh ni adalah options tempat penginapan yang lain yang ada di Baling



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

34 comments

  1. penting kena ada brochure ni kan sha..senang orang nak rujuk @ sbg panduan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam atie,
      betoi3
      most of important info ada :)

      Delete
  2. Banyak juga pilihan untuk para pengunjung yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zumal,
      haah
      baru bukak ghasernya sebab bilik dalam kawsn kolam tu masih dok tak cukup kalo time peak

      Delete
  3. tak penah lagi sampai sini wlupuna ku org utara ... ramai yg cerita besh sgt kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam eima,
      he3
      kena pi terjah kalo lagu tuuuu :P

      Delete
  4. Pnah dgr Ulu Legong ni. Sonok gak mndi air pnas kn. Nnti kot tersampai Baling leh singgah hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam eka,
      sedap mandi ayor panaih ori niiiiiiiiiiii
      boleh panaskan urat2 kita yang sojuk gitew :)

      Delete
  5. Replies
    1. Assalam bro,
      he3
      sila sampaikan diri naaaaaaaaa

      Delete
  6. Kedah nyeah..dh lama xgie sana..boleh try usulkan nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sya,
      usul penang pun takpaaaaaaa
      boleh jugak terjah hat ni sama gitew

      Delete
  7. good info kalo saper2 nk ke kedah bole cal no tmpt stay tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sis,
      haaaaaaaaa
      tu la motip iols he3

      Delete
  8. makaseh sebab tunjuk detail lengkap...siap ada no tepon bagai...boleh plan utk brcuti lps nie weeeee tazabarnyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam cik anggur,
      yaaaaaaaaaa sila cotik3
      iols loike gitew he3

      Delete
  9. Kak Atie sellau g kedah..tp tak pernah bercuti2 ke baling ni...mcm syok tptnyaa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak atie,
      betoi3
      alang2 gi kedah
      kena try la ulu legong ni :)

      Delete
  10. Jauhnya kat Baling nun. Kalau cuti melimpah ruah banyaknya haruslah nak pergi seminggu berehat kat hujung Malaysia katanya ~_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sis,
      haaaaaaaa
      tu lagi baguih
      harung seminggu teruih he3

      Delete
  11. bestnyeeee..
    menarik tempat ni..tapi jauh la..klu blk kg nnt blh la try pegi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam dalila,
      he3
      dalam malaysia lagik ni :)

      Delete
  12. harap2 ida ade kesemaptan datang sinii hehehe ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ida,
      rendam ayor panaih dengan abang sayang best woooooooooooo
      he3

      Delete
  13. tak penah pi ni.. nanti nak try pi jugak lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kokna,
      sila try naaaaaaaaaaaaa
      nanti up entry hokeyh he3

      Delete
  14. slalu gak dgr psl air pns ulu legong ni. kat tmpt ana ni ada kolam air panas hot Spring. tp masuk kena rm14 (dewasa). tu kalo ada mykad. kalo xdak lg mahai la.

    ReplyDelete
  15. insya allah ada rezeki nk dtg ke sini ;-)

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive