Luncheon..... Fenin....

2:49:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Iols sebenornya tengah TAIP ENTRY LAIN
Tetiba iols kena serangan ANGIN
Pandang PC mata berPINOR2
Penyudahnya masuk TOILET, tunggang MINYAK cap kapak :P
Ni dah rasa ok sket
Tetiba TAK LALU nak up ENTRY itu
Sebab agak berTINGKEK2 gitew
So meh iols up dolu SHORT ENTRY a.k.a LUNCHEON iols untuk hari ini


Set ASAM PEDAS ikan tenggiri + TEH TARIK AIS
RM12.00 + RM2.80
Taste : Teh tu memang SUPERB. As for the asam pedas SPOIL because of the fish. Tak fresh hokeyh. Tapi rasa asam pedas tumis dia OK la jugkas. Pa pun iols lebeh soka makan asan pedas tumis kat MELAKA :P. Memola iols hengatkan restoran MELAYU, tapi CONFUSE bila dah makan situ. Dah macam restoran INDON, Sebab semua staff (dari pintu luor, kaunter order, pelayan, semua indon). Yang tukang masak iols tak tahu la pulop kan3, ater idak ler iols siasat sampai ke dapor :P
Location : One precint, Bayan Baru,  Penang (Bangunan Prudential)

P/s : Cer uols kabor sat apa punca iols ni kena serangan ANGIN lepaih sajork luncheon. Adakah sebab teh???? asam pedas???sambal???telur masin???nasi????ker sebab teh campur asam pedas????



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

9 comments

  1. ila pernah makan asam pedas ikan pari kat Melaka..memang terbaekkkk!!! ila nie memang kureng sikit kalau lauk asam pedas..tapi bila makan asam pedas Melaka..nahhh...siap tambah nasi lagi..hehehe..mmg best...Teh ais xyah cakaplah memang minuman feveret ila..ttiap2 hari minum the ais..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ila,
      betoi3
      memang tak kan lopa asam pedas melaka
      pi la mana2 kedai mesti sdap he3

      Delete
  2. asam pedas kalo kat melaka je la yg power. tp masa ana p sana dulu, pnh mkn kat 1 tmpt tu, asam pedas dia mmg pedas gila. x mmpu nk hirup kuah. meleh ayaq mata menahan pedas. gila ahh pedas dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ana,
      betoi3
      memang pedas asam pedas deme
      naek kembang bibir hokeyh
      tapi dok hirup situ la samapi kuah abeh he3

      Delete
  3. teh kot....kdg ada org xleh minum sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      haah
      dok ghaser sebab teh jugak :)
      rini minum sirap sajork sob3

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. barangkali sbb teh kot... harap2 tiada apa yg membahayakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam anies,
      tu la
      kekadang isau jugak
      tapi dah check merata doc
      deme kata besa ja

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive