Wordless Wednesday ~ #18/2015

9:23:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,


Kat Penang a.k.a QB Mall TAK SEDAP
Sob3 Sob3 Sob3
Should iols TRY AGAIN at another branch??????????????????



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

28 comments

  1. aiii ingatkan sedap..rupanya tak...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam atie,
      tu laaaaaaaaaaaaaa sob3
      frust hokeyh

      Delete
  2. ni kek brownies kan
    lau kek brownies iols x bape suka
    tp lau biskut brownies iols fevret hehe
    kedai mana lak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      ni kat nandos sob3
      sedeh tau3
      laen iols harap
      laen pulop ghaser yang iols dapat :P

      Delete
  3. alaaaaa, xmenjadik jugak ke?..siannye u'olls...kat tmpt i'olls mmg sedapppppp..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sya,
      tu laaaaaaaaa
      nak kena try branch laen sob3

      Delete
  4. Replies
    1. Assalam anies,
      patutnya cekelat dalam tu cayor
      mengalir kluor cam larva gitew
      tapi hat ni keras kejung :P
      sob3

      Delete
  5. tengok gambaq macam sedap, rupanya xsedap pulak (T___T)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam eiyss,
      sob3
      tidak seperti yang diharapkan

      Delete
  6. kat kedai ape tu???nmpk mcm ok dah..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Assalam zumal,
      ya betoiiiii
      terus mencarik he3

      Delete
  8. awat kami tgk mcm sedap gilaaaaa......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam cik anggur,
      hat dalam tu yang tak berapa sodap kekdahnya he3

      Delete
  9. Baru je nak melelehkan air liur tengok gambar but then bila baca kata tak sedap, cancel terus air liur nak meleleh tau ^_^

    ReplyDelete
  10. kenapa tak sdp? keknya pahit ke apa?huuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam dieyana,
      kek & sekim tu sedap
      cuka coklat dalam kek tu yang tak melted gitew
      spoil laaaaaaaaaaa

      Delete
  11. adoiii..kat mn ni?
    nampak mcm sedap je..nape xsdp plak sha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam dalila,
      tak sedap sebabnya dalamnya tidak seperti yang diharapkan sob3

      Delete
  12. hadoi x sedap ke kak? gambaq kemain lg dah ha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ana,
      akak sedeh sebab cekelat dalam kek tu tak cayor meleleh2
      sob3
      spoil hokeyh

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive