Iftar 2015 ~ Vistana Hotel, Penang (The Bloggers & Familia)

1:26:00 PM

Buffet Ramadhan Vistana Hotel, Penang Bersama Blogger Utara

Assalammualaikum & Selamat Tengah Hari Uols,
ALHAMDULILLAH
Akhirnya terLAKSANA jugak GHATERING GROUP BLOGGER UTARA bersempena dengan MAJLIS BERBUKA PUASA @ VISTANA HOTEL, PENANG
Ini merupakan our 1st ATTEMPT untuk bersua muka (face to face), berkenalan & beramah mesra gitew
Walaupun BUKAN SEMUA ahli group yang dapat turut SERTA dalam program ini, TAPI kami tetap gembira & bersyukur kerana ada jugak sambutan dari ahli2 Group Blogger Utara
DETAILS pasai RAMADHAN BUFFET VISTANA HOTEL nanti iols buat seperate entry naaaaa
Kalini iols nak belanja GAMBOR bertingkek2 weols Group Blogger Utara :)


Haaaaaaaaaaaa..... Ni la PROOF our cik CT sebagai our HEAD off booking he3
Clap clap clap :)
psssttttt : Hat dalam gambor tu siti laen naaaaaaa :P

Our TWO tables (yang hat depan tu naaaaaa)

Table ONE : Me&familia, Eyda&kids, Arz&familia, CT parents
pssttt: arz mempertaruhkan pandangan sisi he3, eyda pulop iols dapat separa ja muka :P


Table TWO : CT&friend, Nina&friend, adik Siti&freind, Siti Ipoh&family, & Pha Is
pssstt : Siti Ipoh & Pha Is dapat pandangan blakang sajork :P

Haaaaaaa....ni la Eyda & her two Boboboys (Izzat & Kimie)


Siti Ipoh & Familia (her hubby a.k.a Abang Veder & Boboboys a.k.a Haikal, Harris & Hadi


Arz & Wifey 
pssssttt : masa ni cik puteri arz missing in action kejap he3


Nina (tudung itam) & friend (tudung merah) + adik Siti (tudung turqoise) & freind (tak bertudung :P)

Pha is Sdn. Bhd :)

CT (bertudung itam) & friend (bertudung pink)
pssstttt : iols sajikan pandang blakang budaks dua orang ni sajork naaaaa he3

Haaaaaaaaaaaaaaa..... Ni weols nak ambil GROUP PHOTO kekdahnya
Masa ni tema photo ni "sisi kanan kami wanita" :P

Tema gambor ni pulop "senyum tak perlu kata apa2" :)


Seterusnya "mereka didepan, kami diblakang" :P

Hat gambor ni kenkonon aksi bebas :P

Finally weols berWEFIE :)

Udah abes bergambor semua baru perasan weols terTINGGAL sorang lagi blogger
Ya ampun cik Siti Ipoh
TAPI sebagai penebus iols up gambor SPESEL wefie weols naaaaa
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Siti Ipoh&Hadi + Iols,Hubby&Boboboy

Iols & Siti Ipoh
(Jangan mareeee naaaa siti he3)

Finally jom sama2 TERJAH blog2 Blogger Utara (klik ja LINK bloglist kat SEBELAH tu naaaaa)



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

49 comments

  1. meriahhhhh mcm ada kenduri kawen ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam anies,
      he3
      kalo kenduri kawen kompang dipalu gitew
      hat ni gong dipalu untuk berbuka posa he3

      Delete
  2. bhahahahahaha malu weh !!! bam bam nyaaa daku !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam CT
      ppsssttttt
      akak pakai taktik bergambor berselindung diblakang
      berkesan CT
      huwawawawawawa

      Delete
  3. meriahnya hampa semua..jelosssss!!! nanti gathering lagi tau..=D #bloggerutara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Farah,
      konpem la ada next gathering :)
      kita turun sp reramai maen bowling he3

      Delete
  4. seronoknya gather2 dan makan2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam diana,
      kalo rerami memang havoc
      tambah dengan anak2
      gamat jadiknya he3

      Delete
  5. wah dah buat entry.. tak sempat lagi nak mengarang..

    ReplyDelete
  6. wah bestnya blogger utara, meriah!

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum... Sha.. bestnye gathering... Dengki x dapat ikot... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sha,
      jangan jeles3
      nanti kita buat lagiiiiiiii naaaaaaaaaaa :)

      Delete
  8. face palm tengok gambar sendirian berhad.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam pha is,
      he3
      jangan mareeeeee naaaaaaa :P

      Delete
    2. pha is xmarah tp suka.. hehehe

      Delete
  9. semua muka kelako.. hahahahaha. gelak kuat dlm bilik :P
    muka pha is dgn kerangnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nina,
      manis kan muka itu :)
      laarrriiiiiikkkkk
      he3

      Delete
    2. amboi seronok dia gelak kat pha is

      Delete
    3. pha is jangan marah nanti kena jual

      Delete
  10. seronoknye... hepi2 semuanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kok na,
      next ghatering join tau3
      laagiiiiii havoc he3

      Delete
  11. kakkk..!! pecah perut gelak...

    tulun tulun...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      he3
      nak kena repeat ni kan3 :)

      Delete
    2. zafitah pun nak gelak juga

      Delete
    3. Assalam,
      jom sambung gelak di sesi yang laen lagi :)

      Delete
  12. wah ada group blogger utara ye..seronok dapt berkumpul macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam mar,
      kumpul reramai satu geng memang seronok he3

      Delete
    2. seronok bila ada kumpulan menaikkan semangat berblogging

      Delete
    3. Assalam,
      betoooiiiiiiiiiiiiiiiii :)

      Delete
  13. amboi...sakan...mmg nmpk gaya mcm knduri kwen dh ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      pengantin pompuan sorang jaaa a.k.a cik puteri (anak arz)
      taaaaapiiiiiii pengantin lelakinya ghaaaaaaamaaaaaiiiii he
      ater cencaner????

      Delete
    2. haha....menari atas pentas......

      Delete
    3. Assalam,
      semua anak2 kita berbakat besor gitew :)
      ikut sapaaaaaaaaaaaa xtau he3

      Delete
  14. cam penah je tgk gambo2 ni semua..hahahaha
    xde rezeki nak join uolsss..insyallah di lain masa hari hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam EL,
      temanya siri ualang tayang uols :P
      he3

      Delete
  15. alhamdulillah pertemuan pertama semua malu-malu hehe

    semoga ada event berikutnya

    ReplyDelete
  16. Wah jelesnya dengan korang semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ekin,
      save date untuk ramadhan tahun depan naaaaaaaaaaa :)

      Delete
  17. Replies
    1. Assalam zumal,
      tahun depan kita plan lagi gempak punya naaaaaa
      insyaAllah
      join tau :)

      Delete
  18. kenapa yang Cik Siti kita tu boleh tertinggal ketapi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kira,
      cik siti bz bagi command kat 3orang askarnya he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive