KeBZ-an melanda lagiiiiiiiiii......

5:39:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,


Oooooooohhoooooiiiii
minggu ni iols memang keBZ-an MELAMPAU tau3
Memola kena settle bab MY MAK BIRTHDAY CELEBRATION, & atas ARAHAN my MAK jugaks iols kena settlekan BOOKING HOTELS untuk COTIK2 GHAYER AIDILFITRI nanti
Oppssssssss, POSA pun TAK lagi, dah SEBOK bab GHAYER :P
Apakan daya, iols anak yang menurut perintah gitew he3
So meh iols belanja uols gambor setepek dua my beloved Boboboy jer la yer :)
Ini masa sesi BARBER VISIT last weekend :P
Uols TENGOK, uols buat la KESIMPULAN SENDIRI he3


HAPPY

SUSPEN

CUAK 

SEBEK

AYOR MATA BERJURAIAN
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Bila sampai part MELALAK iols dah tentu2 tak sempat snap picture :P



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

18 comments

  1. Oh pergi gunting rambut rupanya :-)

    ReplyDelete
  2. Alahai..comel je mukanya bila nangis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam shahida,
      memola iols geram dia nangeh pehtu teruih jadi lawak he3

      Delete
  3. alololo...tak mo la nanges2....nnt acik belanja eskrem k

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Cik Anggur,
      kalo time nangeh tu kaaaaaa....apa pun tak jadi dengan ini mudak he3

      Delete
  4. alahai sayang good boy.
    aida ari tu nak bwk ijat ke barber.
    at the end, ayah ijat yg cukur rambut dia.
    sebab takut jadi adegan air mata di barber shop ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam aida,
      tu la pasai
      kalo gi barber takder anne yang dia berkenan pi potong rambut dia memang nangeh la jawabnya tau3
      dalam kedai tu ada sorang anne ja yang boleh potong rambut dia dengan gumbira tau3

      Delete
  5. hehehe..comeyyy..sama la mcm Emir.. nak ganting rambut punya la payah..aahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam fayah,
      haaaaaaaaaaa
      tu kira dok ateh ayah dia tu kan3 :P
      haruuuuu he3

      Delete
  6. hahhaha...heroo sikit punya hensem tapi nanges plak ya... takutt uncle potong rambut erk..hihi..
    boboy tetap hensem & macho...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam atie,
      haah
      sebelah dia siap ada sorang abang potong rambut tau3
      elok ja
      si boboboy bantai nangeh teruih budak tu cuak :P

      Delete
  7. hihihihihi ktorg tak pernah ada pengalaman bawak uwais gunting rmbut lagi. dah pesen rambut lambat susah nak tumbuh hihihihi

    pernah gunting pun opah kt kg aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kira,
      he3
      jimat3
      si boboboy ni dah banyak kali
      tapi dok takuit situ laaaaaaaaaa :P

      Delete
  8. alahaiii boboboi ni, nak hensemkan, kena lah berani

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Assalam anies,
      propa ja lebeh boboboy tuuuuuuuuuuuuu :P

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive