Mak 55th Birthday Celebrations ~ Familia Cotik2 Penang #3

9:00:00 AM

Bayview Beach Resort Penang ~ 1st Session at the Pool & Beach

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,
Hokeyh, kalini iols nak ceritera bab yang PALING diNANTIkan the kidos la kan3
Apa lagi kalo bukan beRENDAM2-man a.k.a POOLING & BEACHING time :)
Memang FOKUS this Familia Vacay adalah to lets the kidos have FUNS TO THE MAX gitew
Dah tentu2 la the kidos most PEBERET fun times is MANDI MANDA kan3
So through-out the stay kat Bayview Beach ni weols spent MOST of the time POOLING & BEACHING la kan3
So bawah ni iols akan ceritera 1ST SESSION of POOLING & BEACHING naaaaaaaaaa
Kiranya 1st session ni waktu petang on our 1st day kat Bayview Beach Resort ni la yer
So moh la layan gambor berceritera yer sayam2 semua :)


1st Session ~ POOLing @ Mini Theme Park Pool
6.6.2015 (6.00pm-7.00pm)
Opah & cucu2 having FUNs together2


My Boboboy & Hanna 
Entah apa la deme dok buat tu :P

My Boboboy memang soka bebenor dekat this WATER BUBBLE tau3
v
v
v
v
v
v
Nampaaaaakkkkkk daaakkkk?
Dok PULUN ja maen BUBBLE ayor tu kan3 :)

1st Session ~ BEACHing @ Bayview Beach Resort Seaside
6.6.2015 (7.00pm-7.30pm)
My Familia a.k.a keluarga kecilku

My Boboboy a.k.a sandy boyz gitew :P

Gambor ateh ni some of the beach view la kan3
Weols kat sini SEKEJAP sajork pun
Sekadar nak nengok SUNSET gitew :)
Frankly speaking la, iols TAK GEMOR this beach
Ater kat sini la tempat nak lepak2 ateh pasior, kat sinila nak mandi manda, kat sini la deme buat horse riding, kat sini la deme buat parasailing, kat sini la deme dok maen boat laju tu
Ringkasnya, SEMUA buat KAT SINI
So memang CROWDED & BAHAYA hokeyh
So each time kena be ALERT & CAREFULL la yer
Kang tak pasai2 kena pijak dek kuda atau orang parasailing tu landing ateh kepala kita :P
Elok dah SUNSET, weols pun balik bilik :)
Time tu memang dah PENAT tak tau nak cakap la kan3
TAPI boleh pulop the kidos SAMBUNG dok berendam dalam BATHTUB dalam bilik hokeyh
Alahaaaaaiiii anak2, kalo dapat berendam memang tak boleh stop he3
Xtvti malam nanti iols sambung dalam next entry naaaaaaaaaaaa :)



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

24 comments

  1. Kuat nye opah.. since baca yang latest, baru tengok yang ini.... malam berjalan lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      he3
      abeh cotik3 semua terkedang :P

      Delete
  2. Replies
    1. Assalam jus,
      he3
      memang best
      kena try hokeyh :)

      Delete
  3. Wuuu... ingat lagi.. pernah pergi situ kutip seashells dengan kawan2.. best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai yun sing,
      bercanda ditepian pantai memang best kan3

      Delete
  4. Replies
    1. Assalam ketam,
      motipnya rendam sampai kembang gitew he3

      Delete
  5. budak2 syok la kalau dapat main air nie..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam farah,
      betoi3
      peberet semua budak kot kan3
      ker ada budak takuit ayor he3

      Delete
  6. budak-budak lah yang paling suka dapat main air ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ann,
      betoi3
      naek ralit deme tu haaaaaaaaaaa
      kejam rendam sini kejap rendam sana he3

      Delete
  7. kalo CT mmg berendam kat pool sajalah.. malas sikit nak mandi laut hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam CT,
      motip beach tu sebab Boboboy naek maen pasior he3

      Delete
  8. lamanya tak naik banana bot... org penang pun busy je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nina,
      nanti set time orang2 penang free kita terjah beach naaaaaaaa :)

      Delete
  9. kannn tak suka beach yang segalanya dia nak letak kt situ. kita anak kecik ni memang rimas lah rasa huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kira,
      tu la pasai
      kang isau si kuda
      kang isau si terbang2 itu
      rimas3

      Delete
  10. Best tengok anak akak main air tu

    ReplyDelete
  11. budak2 kalau da dapat air... mmg tak hingat dunia ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam anies,
      kaaannnn
      senang nak tackle bebudak ni he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive