Mak 55th Birthday Celebration ~ Pre-Celebration

2:12:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Weekend ritu iols & my mom BZs hokeyh
Merata shopping complex dok TERJAH tau3
Tak cukup hat dalam island ni haaaaaaaaa, weols terjah jugaks hat mainland punya tau3
Ater dok nak SURVEY sesiap our ICE CREAM CAKE
Pehtu kena SURVEY jugaks HANDBAGS :P
Haaaaaaaaaaaaaaaa... Hat kes handbags tu nanti iols hupdate bila sudah SELESAI naaaaaaaa :)
Dah alang2 outing tu iols teruih buat BIRTHDAY DINNER TREAT untuk my MAK la kan3
Kiranya macam PRE-CELEBRATION gitew :)
So moh layan GAMBOR na uols :)


Chocolate Ice Blended

Opah Menu : Japanese Soba
(p/s : Ni memang all time PEBERET Opah ni tau3)

Menu Boboboy & Iols : Mozarella Baked Fish

Gambor2 ateh ni some scenes semasa time dinner itu :)

Meh iols kasik ZOOM sket sekali lagi all the FOODS :P

Last sekali iols BELANJA gambor MONCHONG my Boboboy :P



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

22 comments

  1. Sedapnya mee tu... menggoda jiwa dan raga..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Assalam yui,
      memang sodap dek anak tekak iols ni haaaaaaa he3

      Delete
  3. hepi besday mak, panjang umur, sihat selalu hendak-Nya. Japanese soba tu, suami saya suka mkn, tapi bila sijil halal SR ditarik balik, kami stop dulu mkn SR ni uhuhuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam dieyana,
      thanx naaaaaa
      p/s : iols xtau pun sijil halal deme kena tarik balik sob3

      Delete
  4. Assalam, saya singgah blogwalking ni hihi.

    Untungggg maknya bila anak yg solehah raikan hari lahirnya.
    Kalau nak cari hadiah yg bermakna dan istimewa utk Mak, jemputlah singgah kat kedai online saya, inshaa Allah ketemu yang dicari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam narshifa,
      thanx naaa sudi singgah :)

      Delete
  5. salam singgah..wah sedapnya chocolate ice blended tu

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Assalam siti,
      SR ni memang tang mana pun sama sajork interior dia he3
      yang ni akak pi kat e-gate :)

      Delete
  7. Terliur la tengok makanan tu semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zumal,
      iols pun sama terliur ni he3

      Delete
  8. menyesal plak tengok makanan-makanan ni
    kan dah terliur

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ann,
      he3
      ni iols tekenan jugak ni :P

      Delete
  9. Replies
    1. Assalam anies,
      he3
      tetengah posa tergugat yer dop :P

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive