Wordless FRIDAY #2 (Confirmed)

1:13:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Tengah Hari Uols,



P/s : Hari iols WORDLESS sajork naaaaaaaa....Walopun dalam gambor yang iols tepek tu ada banyak words, anggap saja wordless he3. Iols will start my own personal BEBELan after come back from HOLIDAY hokeyh :)



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

48 comments

  1. Vavavahhhhh hebat!!! tak sabar nk tunggu ur bebelan.. hehehe happy holiday dear..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam farah,
      he3
      dah mola bebel bertingkek2 dah ni he3

      Delete
  2. Wowwwwwwwwwwwwww!
    Kerlas kawan julia bercuti di Bayview Penang!
    Perghhhhhhhhhh hebat, rasa mcm diri pun lama tak bercuti...tp kekangan kerja di opis melebihi hasrat itu huwaaaaaaaaaaaaa nak ikuttttttttttt boleh hehehe

    p/s terima kasih ye baca dan komen setiap entry julia, tak terbalas jasa anda, saya baca setiap komen yang masuk melalui email...subhanAllah, jaga diri ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam julia,
      he3
      jangan mare iols komen bertingkek2 naaaaa :)

      Delete
  3. hamboi.... bunga and belon :)
    terbaik la...
    so... happy holiday ye...
    ku nantikan review mu pasal holiday.
    especially hotel, bunga and belon tu... i like!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam aida,
      he3
      iols dah up entry seperaih tapi entry rview belom lagik
      tungguuuuu he3

      Delete
  4. amboii sha... cuti sakan noo.. nak ikuttt...hahhaa
    rasa dah lama sgt tak jejak kaki ke Penang.. tempat meronda zaman muda2 dolu... hihi
    happy holiday naaa...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam atie,
      he3
      iols dok penang cotik kat penang he3
      mudah kekdahnya he3

      ppsstt: mai la penang :)

      Delete
  5. selamat pergi dan pulang.eh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      thanx naaaa

      psstt : dekat secoet ja pun :P

      Delete
  6. untungla boleh holidayyyyyyyyyyyyy......jelessssss.....selamat brcoti ek !!! sila update lps tu k

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam cik anggur,
      janganla jeles he3
      mai holiday penang mai
      hilang stress uols he3

      Delete
  7. wah (^____^) selamat bercutiiii (^___^)

    moga hepi dan ceria2 selalu (^___^)

    ReplyDelete
  8. ida baru nak komen padahal akak dah selamat sampai umah dah! HAHHAHAHHHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ida,
      asai komen kekdahnya he3
      akak pun asai balas yer dop :P he3

      Delete
  9. Selamat bercuti............bestnya!i is jeles hihihi....


    Singgah Blogwalking....:)

    nak mudahkan kerja rumah?Jom baca ni:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/06/basic-h-membantu-memudahkan-kerja-ibu.html?showComment=1433744253588#c6972630485172196856

    ReplyDelete
  10. wahhhh g holiday~
    jgn lupa up entry bercuti nanti yer..

    ReplyDelete
  11. Happy holiday. Best kat sana. Pernah pi sekali :)

    ReplyDelete
  12. sonoknya coti2. hepy holiday kak

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Assalam nina,
      sob3
      cotik sakan dah abeeessssssssss
      nak cotik2 lagi sob3

      Delete
  14. nk bercuti skrg dah semakin mudah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam anies,
      betoi3
      maen booked saja kan3
      tu yang slalu dok terlajak cotik2 tu he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive