Click Town Bistro | Tempat Makan & Lepak di Penang

9:37:00 AM

Click Town Bistro | Tempat Makan & Lepak di Penang

Click Town Bistro | Tempat Makan & Lepak di Penang
Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,
Jom sambung entry FOOD REVIEW lagi naaaaaaaa
Kali ni iols nak review cafe Click Town Bistro hokeyh
Haaaaaaa.... yang ni pun iols terjah untuk Iftar bersama my familia hokeyh bulan Ramadhan ritu naaaaa
Macam biasa ini juga termasuk dalam entry ala2 #throwback gitew :P
So jom terus layan ceritera iols :)


Click Town Bistro | Entrance View


Entrance Click Town Bistro


Outdoor sitting area @ Click Town Bistro

Click Town Bistro | The Cafe Interior



 
Hiasan kaunter @ Click Town Bistro

Bahagian kaunter air (open concept)

Bahagian dapor tertutup di sebelah kiri

Bahagian desert a.k.a ice cream corner


View pandangan dari dalam cafe mengahap luar


View sitting area di bahagian atas cafe

Sitting area di bahagian atas cafe


View dari bahagian atas menghadap kaunter di bahagian bawah cafe
Psssttt : Cafe ni ada dua tingkat naaaaaa. Tapi bahagian atas tu just a small area for table&sitting gitew. Muat dalam 3 table hokeyh. Konsep dia ala2 open gitew. So dari ateh uols boleh nampak bawah la naaaaa :)

Click Town Bistro | The Menu


Pelbagai pilihan menu yang ada di Clcik Town Bistro

Click Town Bistro | Ramadhan Promo


Ramadhan Set Menu di Click Town Bistro

Click Town Bistro | The Table Deco



Haaaaa...hat hand glove tu bukan naaaaaaa :P

Click Town Bistro | Our Choosen Foods


Aglio Olio Spaghetti

Fish N Chips

Chicken Chop Black Pepper

Mushroom Soup

Meatball Carbonara 

Drinks (Red Smokey, The Loca & Macro Leaf) & Ice Cream

Click Town Bistro | Personal Rating


Hokeyh, iols akan rate berdasarkan pengalaman personal iols hokeyh
In TOTAL servis memang BAGUS, freindly & peka dengan customer request 
Cumanya part foods & drinks tu kena IMPROVE on the taste
Drinks tu nama dia dah bombastik, tapi in-terms of taste weols rasa sama ja :(
Overall rating iols kasik 3/5



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

7 comments

  1. Menu2 semua sedap2...
    rasa nak g penang je sekarang ini
    hihi

    ReplyDelete
  2. owner kena buat penambah baikan makanan.baru ramai pelanggan datang nanti

    ReplyDelete
  3. sedapnya tgk menu...nk ajk suami p try lah ~

    ReplyDelete
  4. nampak menarik.. tapi kureng rasa ya.. itulah pemusnah selera..

    ReplyDelete
  5. Barapnya chef dia amiklah usaha atas teguran kak sya nie..gambar dah cun da tp rasa kena perbaiki lah kan..

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive