Sierra Residences Condo | Tumpang mandi-manda

9:28:00 AM

Sierra Residences Condo | Tumpang mandi-manda

Sierra Residences Condo | Tumpang mandi-manda
Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,
Bersempena dengan hari ini dapat COOL DOWN sebab jalan DIBUKA semula, maka iols nak jamu uols dengan kisah MANDI MANDA sepupu dua papat pada hujung minggu yang lepaih gitew :)
Sebenornya my kazen ada beli rumah dekat Sierra Residences Condo, Persiaran Relau, Bayan Lepas
This condo is one of my company punya projek hokeyh
Condo ni baru ja siap & dah dapat kunci gitew
So kazen iols ajak join sekaki berendam dalam POOL deme :)
So moh layan gambor berceritera naaaaaaaaa


Me & my kazen with the kidos :)

Overall view of the pool
Pssttt : Ada 2section la kan3 (kids & adults pool naaaaaa)

Zoom in the adults pool section gitew

The kidos having fun in the pool
Para Ibu dok bersidai sambil dok makan tepi pool he3

Untuk uols punya info current market price for one unit condo Sierra Residences is around 420K - 580K naaaaaa
Keluasan unit ada dalam 4 type ghasernya (he3 iols lopa :P)
Facilities yang ada standard untuk condo type of residence la kan
Ada pool, playground, gym, bbq area, dewan & iols ghaser kelebihan sierra ni ada SAUNA ROOM gitew
Iols idak ler mampu nak beli rumah jenih ni kan3
Nasib baek la kazen ajak tompang sekaki, so dapatla merasa jugaks he3
Pooling sessions the kidos ada la dalam 2jam gitew
Pastu sambung pulop dekat PLAYGROUND haaaaaaaaaaaaaaa

The Playground area

The kidos pulun play :)



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

12 comments

  1. Salam...
    Singgah pagi =)
    seronoknyer anak²...

    ReplyDelete
  2. Wow cantik tempat ni.
    Owhkay juga harga property tak lah terlalu mahal dan kurang orang orang pendatang kalo tak rosak kondo


    Testimonial kulit putih melepak tanpa krim pemutih

    ReplyDelete
  3. besarnya kolam syok la mandi.kak.sha x join mandi ke

    ReplyDelete
  4. untonggggnyer..syiokkk budak2 tu mandi manda..kalau akak ni mesti terjun sekali..hihihi (tak sabar nak tggu umah kecik kita siap pulak..lambat bebenor)

    ReplyDelete
  5. Bestnya budak2 tu...kalau alia da join dah

    ReplyDelete
  6. Memang rumah harga di Penang agak mahal. Sebaiknya orang Melayu dari luar juga melabur disini

    ReplyDelete
  7. berangan la juga nk ada rumah macam kezen kak sha..heeehehee

    ReplyDelete
  8. mak aih 420-580K rate dia kak no? ana ni lagi la. mampu tengok nombor tu je la gamaknye hehehe. alaaaaa besnya dapat mandi pool cenggitu! berendam lama-lama.

    ReplyDelete
  9. best laa bebudak boleh mandi dalam kolam.. nasib mak budak tak join sekaki.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. alamak...stgh juta....hewhewhew....

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive