Home Cooked | Wordless Wednesday #36/2015

2:42:00 PM

Home Cooked | Random Photo

Simple Home Cooked Dishes by my Mak & me


Tempe goreng

Cempedak goreng

Udang lipan goreng bercili

Kuah kacang & nasi impit

Masak tempoyak ikan sardin

Ayam goreng & papadom

Pengat pisang



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

14 comments

  1. Aduhai.. semuanya sedap.. Yg paling win tempe goreng ngn cempedak goreng...
    Nak sikit sha...
    Psstt nak tanya.. udang lipan tu sedap ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sha,
      udang lipan tu kalo fresh memang meletop hokeyh :)
      goreng begitu saja pun sodap tau3

      Delete
  2. sedap2 semua nye ..udang lipan tu menarik ...rasa die cam ne ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam eima,
      udang lipan tu rasanya macam campuran ketam dengan udang he3

      Delete
  3. Aduhhhhh sedap nya cempedak dan pingat pisang tu kak sha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ekin,
      sedap memang sedap
      tapi lepaih makan mendapat laaaa
      badan 2nd hand he3

      Delete
  4. udang lipan tu nmpk sedap...hihihi

    ReplyDelete
  5. pernah buat mee kuah udang lipan. lepas ni nak try buat masak cili tu pulak la

    ReplyDelete
  6. tudiaaaa udang lipan..

    CT rasa Kak Sya kena avoid flash la kak.. nampak shining n extremely bright..
    then ambil gmbr jauh sikit.. ehehe.. advice je ye kak.. hehehe tapi pape pun ikut style masing2..

    ReplyDelete
  7. udang lipan CT penah makan skali je..
    tapi xpela x minat sngt.. udang biasa pun pikir nak makan ke tidak.. hehe..

    ReplyDelete
  8. udang lipannnnn!!!!
    sedapnye..xpenah lg try ikan sardin tempoyak..mcm menarik je..

    ReplyDelete
  9. saya nak yg msk tempoyak tuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive