Kereta Naik Kereta Kekdahnya :P

9:58:00 AM

Kereta Naik Kereta Kekdahnya :P

Kereta Naik Kereta Kekdahnya :P

Kereta Naik Kereta Kekdahnya :P | Assalammualaikum & selamat pagi uols :). Pagi ni iols nak buat entry SANTAI tapi TRIBUTE gitew. Sebenornya tadi iols buka FB, tetiba nampak post #throwback dari Mama Aqil. So iols teruih rasa nak up entry ni tau3. 

Alkisahnya tentang kereta kesayangan weols berdua ni haaaaaa. Aternya walaupun ada kereta, tapi jarang dapat nak naek dengan puas. Aternya weols ni kan duduk rumah ateh langit gitew he3.

So, penyudahnya iols & hubby kena la carik port luor rumah yang membolehkan our Boboboy DRIFT dengan senang ati gitew. Kalini iols nak ajak sekali Mama Aqil gitew he3. Tak payah susah2 nak usung kereta itu. Sila rujuk KEKDAH di bawah ni naaaaaaaaa .....................................
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Kereta di DALAM kereta
Kereta NAEK kereta
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Boboboy NAEK kereta dalam kereta 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Boboboy TIDO dalam kereta yang naek kereta



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. HEBAT TU KERETA NAIK KERETA ...KUIKUI

    ReplyDelete
  2. kete naik kete nyeah..hebat betul..ahahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha.. comel sangat gambar last tu.. haha

    ReplyDelete
  4. uish.. tanah dah kena tebas ea...

    sudah berubah.... ^_^

    ReplyDelete
  5. hahaha.. len kali boboboy kena bawak keta sdiri..:p

    ReplyDelete
  6. keta naik keta smpai kt umah tok besah ja...naik bridge blm lg...hahaha

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive