Pemenang GA 1st Year Blog Anniversary | aryshafayyadh.blogspot.com

10:50:00 AM

Pemenang GA 1st Year Blog Anniversary | aryshafayyadh.blogspot.com

Pemenang GA 1st Year Blog Anniversary | aryshafayyadh.blogspot.com

Pemenang GA 1st Year Blog Anniversary | aryshafayyadh.blogspot.com | Assalammualaikum & selamat pagi uols. Maafkan iols di atas segala keLAMBATan pengumuman pemenang GA 1st Year Blog Anniversary ni naaaaaa sayam2 semua. 

Tanpa melengahkan masa, dengan ini, iols umumkan senarai pemenag berserta hadiah yang dimenangi. So diharap semua pemenang sila tinggalkan komen berserta NO. PENYERTAAN (Sila rujuk SENARAI di SINI),  NAMA PENUH, ALAMAT & NO. TELEFON untuk tujuan pengeposan hadiah uols2 naaaaa (segala maklumat tidak akan dipublishe hokeyh). 

Iols akan bagi tempoh sehingga JUMAAT, 2.10.2015, 12.00 tengahhari. Jika para pemenang GAGAL maka hadiah tersebut dikira HANGUS. So harap dapat makluman SEGERA dari pihak para pemenang hokeyh :)

1. aryshafayyadh aroma (2nos~man&woman) x 3pemenang


2. Monopod x 1pemenang


3. Tote bag x 1pemenang


4. Top Up RM10.00 x 3pemenang 


5. Starter Kit vitC Shaklee x 1pemenang


6. Top Up RM5.00 x 1pemenang


7. Tudung AdiJuma x 1pemenang


8. Key Chain x 5pemenang


9. RM10.00 x 3pemenang


10. Tudung x 1pemenang


11. Shawl x 1pemenang


12. Chopstick From Japan x 2pemenang


13. Key Chain from Taiwan x 3pemenang

14. Hadiah Misteri x 4pemenang






~~~ The End ~~~

You Might Also Like

19 comments

  1. alhamdulilllah...no penyertaan Sal 22...dan menang kategori 9...

    ReplyDelete
  2. Asalam..khaty no penyertaan 28 dan memenangi hadiah kategori no 14..terima kasih

    ReplyDelete
  3. eh...apasal nama kita x dak ni?

    Tahniah pd smua pemenang

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah,tima kasih sbb tercalon hihi..no penyertaan 15(izyanyancinnamon) dan menang tudung adijuma (adiah no7)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah ada rezeki di sini.
    No penyertaan 7 dan menang kategori 12

    ReplyDelete
  6. wahhh... tahniah pada semua pemenang...
    uwaaaa..kamek tertinggal nak join.... :(

    ReplyDelete
  7. Alhmdulillah..
    Bg yg menang tunai mcm ne yer
    Hadiah No.9
    Www.jiakreatifelt.com

    ReplyDelete
  8. syukur tahniah buat semua pemenang!! :)

    ReplyDelete
  9. congrat to all the winners
    no. 11 tu sila email alamat dan no. telefon ke elly_syok007@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat para pemenang, bagi yang dapat monopod tu lambat claim pun Zumal setia menanti k ^-^

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah . saya antara pemanang keychain . tapi dah tamat tarikh melapor diri lak ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  12. Wah...ada buat GA ye..bagus :)
    Dan selamat merehatkan diri dari dunia internet...semua dh ok..sambung balik ye ;)

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  14. Alamak ... Terlewat tuntut ...
    Hadiah misteri plak tu ...
    Tak bleh tuntut lagi ker ?

    ReplyDelete
  15. As'salam... hadiah dah sampai.. terima kasih kepada pihak penganjur.. ^_^

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive