Sarapan BEST Di Pulau Pinang | TamCruzz Roti Bakar

10:49:00 AM

Sarapan BEST Di Pulau Pinang | TamCruzz Roti Bakar

Sarapan BEST Di Pulau Pinang | TamCruzz Roti Bakar


Roti Bakar Telur Gegar | Sarapan BEST Di Pulau Pinang | Assalammualaikum & selamat pagi uols. Untuk makluman uols semua memang WAJIB weols sefamilia bekpes roti bakar telur gegar tetiap hujung minggu tau3. Aternya si Boboboy memang peminat fanatik telur separuh masak hokeyh. Iols pernah up entry bertingkek2 tentang port sarapan BEST weols sefamilia ni & antaranya adalah dalam ENTRY INI. Bertalu2 soalan yang iols terima bila iols up gambar ini.......................
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Roti Bakar Telur Gegar + Teh Tarik

Gerai TamCruzz Roti Bakar | Sarapan BEST Di Pulau Pinang


Gerai TamCruzz Roti Bakar | Roti Bakar Telur Gegar | Hari ni iols nak kongsi ceritera tentang WARUNG terletaknya Gerai TamCurzz Roti Bakar. So jom la kita layan ceritera bergambar yer sayam2 semua :)

Warung ni terletak di tepai jalan saja

 Selain terdapat gerai roti bakar, kat warung ni pun ada menu lain2 seperti pelbagai nasi lemak, nasi lemuni, nasi kacang, bihun/mee/koe teow goreng, laksam, kuih muih & gerai roti canai

Antara menu & harga di Tamcruzz Roti Bakar
Kebab thai sardin, roti bakar, roti telur, roti kaya, roti butter, roti sardin

Pak Tam in action gitew he3

Warung ni namanya Warong Kopi Abang M
Dalam warung ni kiranya ada gerai roti bakar, gerai roti canai & gerai nasi lemak&kueh muih gitew

BEST ke??? SEDAP ke??? | Sarapan BEST Di Pulau Pinang


BEST ker??? SEDAP ke??? | Roti Bakar Telur Gegar | SEDAP ke tidak.... BEST ke tidak..... Uols tengok la gambar berceritera di bawah ini naaaaaaaa...................
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 Ayah & Boboboy menikmati roti bakar & telur gegar mereka hokeyh
Pssstttt : Tak pandang kiri kanan dah tau3


 Belanja lagi gambar Boboboy slurp2 telur gegar itu he3

Lokasi | Sarapan BEST Di Pulau Pinang


Lokasi | Roti Bakar Telur Gegar | Untuk makluman uols semua, Warung a.k.a gerai ni terletak di Persiaran Bayan.  Sila la set waze atau GPS uols Persiaran Bayan hokeyh.  Lebih terperinci lagi warung ni terletak betul2 di hadapan Bayan Cafe. So kalau nak lebih mudah & tepat boleh juga try set Bayan Cafe naaaaaa. Bila dah sampai Bayan Cafe, sah2 uols akan nampak warung di depan cafe tu. Haaaaaaaa, dekat situ la terletaknya Tamcruzz Roti Bakar :).

Warung berbumbung merah di hadapan Bayan cafe tu la Warung Kopi Abang M di mana gerai Tamcruzz Roti Bakar terletak naaaaaaaaa

Psstttt : Nampak dak my Hubby dok dukung Boboboy nak tala pi warung tu :)


Boleh juga rujuk google maps atas ni untuk lokasi sebenar Bayan Cafe

Tamcruzzz Roti Bakar,
Alamat : Persiaran Bayan, 11900, Bayan Lepas, P. Pinang
No. Tel : 019-5648418
Waktu Operasi : Khamis - Selasa (7.30am-11.30am)

Pssttt : Iols ghaser gerai tutup hari rabu, sebab few time iols pergi masa hari rabu memang warong tak bukak. Nanti iols konpem laen naaaaa




~~~ The End ~~~

You Might Also Like

13 comments

  1. Assalamualaikum SHA,

    Seronok Boboboy bfast telur separuh masak.. Mengancam roti bakar tu.. Thanks SHA, next time visit Penang tau dah mana nak cari breakfast.. :-)

    ReplyDelete
  2. nampak sedap.menu nye.. leh lah singgah kalu jalan ke Penang.Salam Blogwalking : www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  3. dekat jer..tapi tak pernah p..nak kena p juga ni..hihihi

    ReplyDelete
  4. Assalam..

    perghh bergegar tengok sarapan kat sini..

    ReplyDelete
  5. Macam sedap.. Ingat nk try sebab setiap minggu Yun Sing ty py kat area Bayan Baru..

    ReplyDelete
  6. hari tu kat bawah ni pun ada kedai roti bakar telur gegar ni jugak. tapinya sekarang dah takde. akak tu tak menega dah sobssss... menangis la klu semata nak makan roti nk kena masuk pulau sobssss kak sha la niiiiiiii

    kak sha. meh kasi alamat dekat kira. ada benda nak pos.
    syakira.yaakub@gmail.com

    ReplyDelete
  7. kenot laaa gegar2 x masak ni hahaha tp benda ni tngah in kan..
    kalo ada roti lain okay lah.. bleh cuba..

    ReplyDelete
  8. husna tak reti makan telur separuh masak semata, mesti kena mkn dgn something gak..

    ReplyDelete
  9. Waze locating..

    tak dapat tangkap..

    battery weak ~

    ReplyDelete
  10. Sedap tengok roti telur bergegar tu

    ReplyDelete
  11. Seperti biasa...bila sampai tutup��

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive