September CPUV | Rezeki Nuffnang

9:51:00 AM

September CPUV | Rezeki Nuffnang

September CPUV | Rezeki Nuffnang

September CPUV | Rezeki Nuffnang | Assalammualaikum & selamat pagi uols. Dua hari blog iols tak berhupdate yer. Aternya tuan blog cuti uols (Selasa & Rabu), he3. Opah nyer demam, so iols nak kena jaga si bam2 Boboboy. Takuit berjangkit dengan Opah kan3. Tapinya terjangkit jugak, sob3. 

Al-kisahnya, tengah malam semalam memang perasan dah Boboboy dok nafas bunyi macam ada GELEMA. So memang dok pantau SUHU badan dia la kan3. Takuit demam malam2 buta, kita dok ralit sedap lena :P. Alhamdulillah malam semalam OK

Tapinya elok subuh tadi, BATOK kuat pulop, so Ibu teruih la test suhu, still ok (35.9°c). So just bagi minum susu & sambung tido la kan3. Tapinya pukui 7.30am tadi Boboboy MUNTAH. Belambak2 hokeyh, rasanya abes satu botoi susu yang dia minum pagi tadi. So selesai cuci & salin segala cadar & baju, Ibu test lagi suhu. Haaaaaaa, kali ni konpem DEMAM (37°c). Terus bagi makan ubat demam & batok. Sambung JERLUM badan la kan3.

Ibu kena mai kojer jugak harini, aternya dah 2hari cuti haaaaaa. Nanti nak kena call Opah pukui 11.45 untuk time makan ubat Boboboy. Harap2 kebah la demam anak Ibu, sob3. Uols tolong doakan sama naaaaaaa.

Oppsssssss, nak citer kisah Mr. nuff. tapi termasuk ceritera Boboboy pulop :P. Ok la, jom pulang ke pangkal jalan gitew. Motip entry ni adalah untuk update CPUV blog aryshafayyadh yer sayam2 semua :). Iols rasa last iols update tentang CPUV Mr. nuff masa dalam ENTRY INI a.k.a untuk bulan Julai kan3. So kali ni, Alhamdulillah ada lagi rezeki September dari Mr. nuff. Mekaseh naaaaaa, rajin2 la tambah bertingkek2 lagi yer he3.

CPUV September 2015



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

8 comments

  1. Salam singgah sini sis..semoga boboboy dan opah cepat sembuh yer...


    Dan tahniah sis..rezeki datang lagi...

    ReplyDelete
  2. Salam pagi...
    Tahniah...tahniah...:)

    ReplyDelete
  3. Semoga boboboy cepat sembuh ya..

    Tahniah Nuff baik sangat bulan Sept ni kann??

    ReplyDelete
  4. Semoga boboiboy cepat sembuh

    tahniah rezeki bnyk tu

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive