Lamb Chop | Resipi D' Dapor

6:00:00 PM

Lamb Chop | Resipi D' Dapor

Lamb Chop | Resipi D' Dapor

Lamb Chop | Resipi D' Dapor | Assalammualaikum & selamat petang uols. Haaaaaaa, sebelum off kojer meh iols share dengan uols FINAL Resipi D'Dapor dengan menggunakan produk Planta lagi :). Kalini the choosen recipe >>>>>>>>> Lamb Chop

Lamb Chop

Bahan2 & Cara Memasak | Lamb Chop

Bahan2 & Cara Memasak | Lamb Chop | Ada 3 ketui bahan dan sektui alatan sajork yang diperlukan untuk membuat lamb chop ini tau3. Haaaaaaaaaaa, nak tau APAkah, sila rujuk gambor berceritera di bawah na sayam2 semua :).

Bahan2 : 
~ Lamb shoulder
~ BBQ sauce Tony Romas
~ Planta
~ Pemanggang ajaib

 Cara Penyediaan :
~ Basuh bersih lamb shoulder (cara basuh sila rujuk DISINI)
~ Perapkan lamb shoulder dengan BBQ sauce Tony Romas
~ Biorkan paling kurang dalam 2jam (lagi lama lagi sodap la kan3)
~ Bila nak mula grill, sila panaskan pemanggang ajaib
~ Kemudian griskan Planta keseluruh permukaan panggang dan sudah boleh mula mengrill
~ Sila tutup pemanggang ajaib semasa proses mengrill yer
~ Biarkan untuk setiap bahagian tu dalam 10-15 minit
~ Bila masak sudah boleh di NGAP la kan3 (tu nak kena ajor ka :P he3)


Psssttt : Semua Resipi D'Dapor yang iols dah up bertingkek2 dalam 2 hari ni uols boleh la COBA2 time cotik weekend ni gitew :)



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

7 comments

  1. Feveret nie..
    memang bertingkek-tingkek.. hehehe

    ReplyDelete
  2. pergh ! nasib baik baru lepaih breakfat..

    kalau tak, harus mengamukk...

    ReplyDelete
  3. Wow baru lamb chop tu apa hahaha

    ReplyDelete
  4. sedapnyaaaa nmpk memikat selera.. xda periuk tu la huhuhu

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive