Teaser Rockstarz Burger | Makan BEST di Pulau Pinang

11:05:00 AM

Teaser Rockstarz Burger | Makan BEST di Pulau Pinang

Teaser Rockstarz Burger | Makan BEST di Pulau Pinang

Teaser Rockstarz Burger | Makan BEST di Pulau Pinang | Assalammualaikum & selamat pagi uols. Selepas irama MELAYU di Nasi Lemak Kukus Pendekar Mustar, moh ler kita tukor ke irama ROCK pulop dengan Rockstarz Burger gitew. Nantikan weols familia #bloggerutara bersiaran dari Rockstarz Burger di hujung minggu ini naaaaaaaaaaaaa............... Sebelum tu meh iols belanja gambor buat JAMU mata dolu hokeyh :)

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
(MOTIP saaangaaaaattt iols kan3 :P)


Pssstt : Kalo nak live update sila la reRAJINkan diri LIKE page Blogger Utara naaaaaaaaaaaaa. Nantikan juga weols viralkan Rockstarz Burger dengan #bloggerutara & #bloggerutaraofficial gitew



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. adehhhhhhh
    xtahan dah ni
    #rockstarburger #tungguakamidatang #haha

    ReplyDelete
  2. Adoii..kerja menternak lelemak jer ni..bila nak p bakor lemak ploks?? Opss luper plok..jom ke jumpstreet jom

    ReplyDelete
  3. vavava..sodapnyee..camno nak makan tuh..hehe

    ReplyDelete
  4. tudia.... tp yg last tu hangit ka onion ring tu

    ReplyDelete
  5. Ok.. teaser ni sangat menggoda.. hehehe

    ReplyDelete
  6. gua xleh tengok laaaa cheese banyak2 tu.. nak serbu !!

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive