The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara | Makan BEST di Pulau Pinang

4:38:00 PM

The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara | Makan BEST di Pulau Pinang

The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara | Makan BEST di Pulau Pinang

The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara | Makan BEST di Pulau Pinang | Assalammualaikum & selamat petang uols. Dari semalam tak sabor2 nak up entry ini hokeyh :). 

Familia #bloggerutara & the Rockstarz Burger crew in action gitew

Kan dalam entry ENTRY TEASER, iols dah war2 kan yang family #bloggerutara akan menggegorkan Rockstarz Burger, Sungai Ara. So on the said day, tercetuslah FENOMENA ROCK'IN by family #bloggerutara di Rockstarz Burger :). Nak tahu ceritera lanjut, sila baca sampai abeh entry ni naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................

The Outlook, Inlook & Crew | The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara

The Outlook, Inlook & Crew | The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara | Masa mola2 beroperasi Rockstarz Burger hanya burger stall tepi jalan hokeyh. Alhamdulillah sekarang ni bisnes terus maju & telah berjaya membuka restoran burger :). 

 The outlook a.k.a entrance view of the Rockstarz Burger


The inlook a.k.a interior view of the Rockstarz Burger

The wall deco di Rockstarz Burger

The Rockstarz Burger crew

  The crews in actions gitew


The rock'in owner ever :)
Memang sporting abeh la both of them hokeyh
Mr. Saiful Danial & Mr. Saiful Irwan

Pssstttt : Haaaaaaaaaaaa, both of the owner sudah berpunya yer :P. Iols kabor sesiap takuit kang ada yang jatoh hati, ater nomei2 deme dedua ni yer dop he3................ laaarrriiiiiikkkkkkkkkkkkkk :P

Whats' Cook'in | The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara

Whats' Cook'in | The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara | Haaaaaaaaaa............. AMARAN KERAS sesiap naaaaaaaa..... Sebelum uols scroll down, sila sediakan tisu ka, sapu tangan ka, cawan ka, baldi ka. Hat ni untuk lap atau tadah ayor lior yang dok menitis2 itu :P. Dah SEDIA????????? (drum roll)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 The Hot Rock'in Patties on the dance floor #eh3 hot cooking plate :)

Bertingkek2 The Rock'in Burgers @ Rockstarz Burger

The ROCK'IN Menu | The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara

The ROCK'IN Menu | The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara | Sila bawak berTABAH lagi naaaaa sayam2 semua. Jangankan kata uols, iols ni haaaaaaaaaaaaaaa dok mengucap panjang sambil dok taip entry ni hokeyh. Sungguh HAZAB kurasakan :P. Dari pagi tadi dok menahan NAFSU serakah sajork dok nengok gambor bertingkek2. Moh le kita cecepat ushar MENU di Rockstarz Burger ni yer sayam2 semua :). 

6 pilihan The Bands burger di Rockstarz Burger
Setiap item The Bands tu boleh pilih lagi hokeyh
Uols nak Slow Rock ka (satu tingkek) , Hard Rock ka (dua tingkek), Heavy Metal ka (tiga tingkek)
Patties ada BEEF & CHICKEN naaaaaaaaa
Konsepnya MINCED meat hokeyh

The Santanazbeef/chicken patty, yellow cheddar cheese, fresh lettuce, rockmix bolognese sauce, & slices of capsicum
The Rockstarz :  beef/chicken patty, yellow cheddar cheese, fresh lettuce & cabbage, chilli sauce & mix mayonies
The Metallicheezebeef/chicken patty, yellow cheddar cheese, slices of yellow onion, rockmix cheese sauce & mix mayonies
The Red Hot Curry Chilleezbeef/chicken patty, slices of red onion, rockmix curry sauce, & sprinkles of chilli flakes

Psstttt : Boleh la pulop weols terLOPA nak order The Black Sabpper burger. Sob3, sob3, sob3. Penyudahnya sampai ke hari ini family #bloggerutara pakat dok meroyan teringin burger itu :P. Haaaaaaaaaa, so jalan penyelesaiannya adalah untuk TERJAH lagi Rockstarz Burger :)

The Carbonara Romancebeef/chicken patty, yellow cheddar cheese, fresh lettuce, rockmix carbonara sauce & slices of button mushroom

2 pilihan The Legendary burger di Rockstarz Burger  

The Wings beef/chicken patty, chicken bratwurst, cheddar cheese, chicken bacon & honey mustard sauce
The Searchbeef/chicken patty, egg, cheddar cheese, onion rings & BBQ sauce

Side dishes a.k.a the Frisor & Meatball di Rockstarz Burger

Meatball (with rockmix cheese & blackpepper sauce)

Ringo Frisor, Frisor, & Curly Frisor, 

The Cold & Hot baverages di Rockstarz Burger

Iced lemon tea & Minute Maid Pulpy

Sedap ke Idak???????? | The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara

Sedap ke Idak | The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara | Haaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Kalo nak tau sedap ke idak, sila rujuk gambor berceritera di bawah ini hokeyh...................
v
v
v
v
v
v
v
v
Nampak dak???Nampak daaaakkkk???? Nampak daaaaaaakkkkkkk?????
Ibu & Boboboy choosen menu for the day adalah The Carbonara Romance hokeyh
The WHOLE BURGER (hard rock a.k.a dua tingkek) Boboboy ABEHkan sorang tau3
Ibu dapat one small bite of the patty, sekeping ghoti bahagian bawah tu, all the greenies (sayor2 la kan3 :P), & lebihan carbonara sauce ateh paper wrap burger itu sajork
Sian Ibu kan3
SEDAP ke IDAK uols buat la kesimpulan sediri :P
Penyudahnya Ibu tumpang burger Ayah (The Red Hot Curry Chilleez) & Opah (The Metallicheeze)

Family #bloggerutara ROCK woooooooooo | The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara

Family #bloggerutara ROCK woooooooooo | The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara | Seperti besa la kan3, kalo dah namanya family #bloggerutara tu, kalo tak RIUH, tak berGEGOR memang tak sah la kan3. Kali ni tambah lagi satu a.k.a ROCK woooooooooo :) Jom layan gambor weols ROCK'IN di Rockstarz Burger.

 Riang ria dihari raya family #bloggerutara di Rockstarz Burger

 
Ni la PORT WAJIB bergambor di Rockstarz Burger hokeyh :)

Our beloved kidz & parents :)

 Nak jugaaaaaaaaakk kaaaannn :P
Me & L.O.V.E.ly Hubby

 Family #bloggerutara & the Rockstarz Burger crew

Lokasi & Waktu Operasi | The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara

Lokasi & Waktu Operasi | The Most ROCK'IN Burger di Rockstarz Burger Sungai Ara | Meh iols share the most important info about The Rockstarz Burger a.k.a location, location & location :P



Rockstarz Burger

Alamat :
118, Jalan Dato Ismail Hashim,
Kampung Manggis, 11900,
Sungai Ara, Pulau Pinang
Contact : 
019-4299309 / 016-4114347

Operation time : 5.00pm - 1.00am (OPEN everyday)

FB : www. facebook.com/rockstarzburger
IG : @rockstarzburgerofficial


Psssttt : Weols family #bloggerutara dah teKENAN dengan Rockstarz Burger ni hokeyh. Pakat dok keRASUKkan burger dah 3hari ni haaaaaaa. Setakat ni dah ada 3 jadual ULANG TERJAH ke sini he3 :P





~~~ The End ~~~

You Might Also Like

13 comments

  1. meriah tgk beger tu smua..siap ada yg beger carbonara ye..unik

    ReplyDelete
  2. memang wajib ku ulangi ke sana walaupun tersesat jauh masa pi review..

    ReplyDelete
  3. Aterrr..sblm mengkome mengkome tu terjah 28hb ni jom kita berdua terjah dulu jom..this weekend ater mau x??

    ReplyDelete
  4. Nak p try burger lain pula kat situ ^-^

    ReplyDelete
  5. kalau pi penang kena pi la rasa burger kat sini

    ReplyDelete
  6. yeahh kerasukan tu dah meluap2 baq hang
    kita jumpa lagi 28hb ni yeeeyehhh

    ReplyDelete
  7. tudia baq hang meleleh dah aihh ayaq liuq ni..

    ReplyDelete
  8. Kak sha promise nak lepas jump kta pi terjah sini..okeyyy!!!:)

    ReplyDelete
  9. boboboi ternganga tengok burger... mesti sedap sangat tu kan...


    akak... awat zaf nampak kuruih dari jauh.. lain kali tolong amek gambar dari jauh je lah ye.. ngeh2

    ReplyDelete
  10. adeh.. tengok gambar cheese semua ni.. terus tingat balik..
    nak kena terjah lagi ni..

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive