Good Addiction | Rockstarz Burger, Sungai Ara, Penang

10:02:00 AM

Good Addiction | Rockstarz Burger, Sungai Ara, Penang

Good Addiction | Rockstarz Burger, Sungai Ara, Penang

Good Addiction | Rockstarz Burger, Sungai Ara, Penang | Assalammualaikum & selamat pagi uols. Iols dah pernah up entry REVIEW Rockstarz Burger (pada 15.11.15) kan3. Iols udah kabor sesiap dalam entry tu yang iols dah teKENAN a.k.a ADDICTED dengan burger Rockstraz ni kan3. This is a GOOD ADDICTION sebenornya he3 :P. Meh iols nak RASUK uols untuk sama2 ADDICTED dengan burger Rockstarz :)

 Let the good times ROLL at Rockstarz Burger, Sungai Ara, Penang

2nd Time Visit | Rockstarz Burger, Sungai Ara, Penang

2nd Time Visit | Rockstarz Burger, Sungai Ara, Penang | For 2nd time visit (21.11.12) iols pi dengan robongan cik Siah a.k.a Opah, he3. Peserta rombongan ialah my family, my sis family & sudah semestinya Opah la kan3 :P. My sis memang call iols sehari selepas iols terjah Rockstarz dengan family Blogger Utara (kat SINI). Diorang sefamilia dah tak sabor nak terjah Rockstarz hokeyh.

So on the 2nd visit tu, total ahli rombongan dalam 4 adults & 4 kids. Weols amek satu long table sajork gitew. Antara burger yang weols order malam tu ialah burger plain, carbonara romance, blacksapper, metallic cheese, & yang paling WIN dah tentu the wing kan3.

The WING burger in d'houze uols

My anak sedara (Hanis) sonok abeh dapat metallic cheese tu :)

Psssttt : Malam tu semua burger weols adalah BEEF & jenih Hard Rock a.k.a dua tingkek & Heavy Metal a.k.a tiga tingkek sajork. Haaaaaaaaaaaa, nampak dak betapa tinggi tahap keRASUKkan weols anak beranak he3 :P

3rd Time Visit | Rockstarz Burger, Sungai Ara, Penang

3rd Time Visit | Rockstarz Burger, Sungai Ara, Penang | For 3rd time visit (24.11.15), iols pi dengan Opah & Boboboy sajork. It's unplanned sebenornya. ater laluuuuuu ja depan resto Rockstarz, oohoooiiiiiiii, terus kena RASUK he3 :P. Tak boleh, tak singgah kekdahnya he3.

Our choosen burger for the day
Beef Plain for Opah eh, & Metallic Cheese (Beef+Chicken) for Ibu & Boboboy

Haaaaaaaa, ni iols kasik ZOOM sket the cross section of our Beef+Chicken Metallic Cheese burger :)


Boboboy buat iklan qu-puteh versi Rockstarz gitew he3

4th Time Visit | Rockstarz Burger, Sungai Ara, Penang

4th Time Visit | Rockstarz Burger, Sungai Ara, Penang | Kali ke empat weols sekali lagi terjah beramai2 dengan family Blogger Utara (28.11.15). Haaaaaaaaaa, sepatutnya ini la 1st plan re-visit Rockstarz lepas the 1st visit masa REVIEW kat SINI tau3. Tapi aternya iols dah durhaka dengan berkali2 terjah dolu. Tak menahan hoooiiiiiiiiiiii. Tiap kali dok lalu depan resto Rockstarz ni, dok mengucap semedang hooooiiiiiiiii :P.


Our choosen menu of the day
Again Beef Plain for Opah & Metallic Cheese for Boboboy & Ibu
Plus Cheezy Meatball

Pssstttt : Ohoooiiiiiiiiiii, dok mengucap sajork ni haaaaaaaaa. Oooooooooooo my meatball 

Nampak dak Boboboy dok pulun tak hengga burger tu?????????????
Kalo bagi kaaaa, seketui (2tingkek) pun habeh kat dia sorang tau3
Tapi iols tak bagi la dia perabeh seketoi tu sorang
Boboboy bukan boleh makan beef banyak2, kang sembelit
So iols kasik separuh sajork
Boboboy separuh, Ibu separuh gitew :)

5th Time Visit | Rockstarz Burger, Sungai Ara, Penang

5th Time Visit | Rockstarz Burger, Sungai Ara, Penang | Lawatan terakhir (setakat ni la yer uols), ialah last weekend. Haaaaaa, kali ni baru betoi2 rombongan cik Siah a.k.a Opah. Rombongan dari 3 negeri tau3, Penang, Perak & Kedah he3. 3 table panjang weols konker malam tu he3. 


All the ahli rombongan :)

Psssttt : Gambor burger tak sempat nak snap ater, memasing kebulor he3. Elok letak, abeh...elok letak, abeh.....he3



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

7 comments

  1. Mujur jauh kalau tak dah terjah selalu

    ReplyDelete
  2. wah 5 kali dah sha.. eyda baru 2 kali..

    ReplyDelete
  3. Fuyooo 5 kali terjah tu terbaik kak sha

    ReplyDelete
  4. Pergh!! 5 kali tuh.. memang ohsem betul rockstarz berger nie.. hehehe

    ReplyDelete
  5. ohsemm kak sha 5 kali jejak kaki sana. hahha
    memang kemaruk bege dh kita ni.

    ReplyDelete
  6. ini addiction tiada ubat.. kena pegi selalu =D

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati