One Garage | Review by #projekbloggerutara

10:29:00 AM

One Garage : Slappy Cakes | Review by #projekbloggerutara

One Garage : Slappy cakes | Review by #projekbloggerutara

One Garage : Slappy Cakes | Review by #projekbloggerutara | Assalammualaikum & selamat pagi uols. Bedebor2 hoooiiiiiii. Macam baru pestime nak menuleh ja kekdahnya. Ok la iols takmo melalut lagi, untuk entry ni moh ler kita terus ke motip utama a.k.a iols nak ceritera food review #projekbloggerutara yang terbaru gitew......................


Familia #projekbloggerutara di One Garage : Slappy Cakes



DIY Concept | One Garage : Slappy Cakes

DIY Concept | One Garage : Slappy Cakes | FYI sebenornya One Garage ni main concept dia 3 jenis resto dalam satu bumbung : One Steamboat (steamboat type foods), Terminal One (western foods) & Slappy Cakes (DIY pancakes). 


Untuk kali ni weols #projekbloggerutara akan review Slappy Cakes gitew. So moh la kita layan gambor berceritera.


The interior & table sitting at Slappy Cakes

Pssttt : selesa & spacious even untuk large group hokeyh

The menu

Pssstt : selain dari pancake, terdapat juga menu2 lain

Haaaaa....uols boleh rujuk wall deco yang terang2 tuleh cara2 nak buat pancakes 'the slappy way'

 Haaaaaa.....ni la cara2 familia #projekbloggerutara 'make pancakes the slappy way'

Psssttt : jenis perisa pancake & topping dia ada pelbagai tau3


 Gambor ateh ni antara menu utama yang ada


Familia #projekbloggerutara | One Garage : Slappy Cakes

Familia #projekbloggerutara | One Garage : Slappy Cakes | Weols ni dah laaamaaaaa tak bersua muka. Aternya iols still under renovation. #eh3, sebenornya iols ni still dalam proses restructuring my life. So ini kira langkah pertama untuk COME BACK, he3. Moh la layan gambor 'jejak kasih' weols kat One Garage.



Lokasi & Waktu Operasi | One Garage : Slappy Cakes

Lokasi & Waktu Operasi | One Garage : Slappy Cakes | Senang ja nak cari One Garage. Dari jalan raya dah boleh nampak hokeyh. Tapi uols kena masuk ke arah parking Times Square gitew. Apa pun for those yang bukan orang Penang, meh iols tepek google maps Penang Times Square.


One Garage
Ground Floor MM020 
Penang Times Square
Jalan Dato Keramat
Tel : 04-296 9580




~~~ The End ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. teruja tengok entri baru dari sini.. macam dah lama tak naik dekat dashboard...

    ReplyDelete
  2. salam...
    nieyl jenjalan pagi sini.. ♥

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak sha selamat kembali menulis blog hihihihi

    ReplyDelete
  4. welcome back kakak sayam..ala nape mokcik comey tu kelaut sokmo..hahahaha

    ReplyDelete
  5. yey dah ada hapdet! sha, siti ni. dah tukar alamat blog kite tau. adaubiadabatas.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. perghhhh tabik spring kat awok
    laju2 update entry
    terbaikkkk

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati