Afternoon Tea di Ixora Hotel | Review by #projekbloggerutara

10:21:00 AM

Afternoon Tea di Ixora Hotel | Review by #projekbloggerutara

Afternoon Tea di Ixora Hotel | Review by #projekbloggerutara

Afternoon Tea di Ixora Hotel | Review by #projekbloggerutara | Assalammualaikum & selamat pagi uols. Dah laamaaaaa tak makan dekat hotel hokeyh. Kali ni familia #projekbloggerutara dapat jemputan untuk Hi Tea gitew. Tema eh Afternoon Tea at Ixora Hotel.

Afternoon Tea Set For 2 @ RM48nett



Savoury Afternoon Delights With Tea Or illy Coffee | Afternoon Tea di Ixora Hotel

Savoury Afternoon Delights With Tea Or illy Coffee | Afternoon Tea di Ixora Hotel | Minum petang kali ni secara set yer sayam2 semua. Ada beberapa jenis cake / pastry / pencuci mulut dalam satu set Afternoon Tea ni. Kalo nak lagi ummpphh uols boleh la minum bersama dengan illy coffee dia tau3. Memang recommended hokeyh. Jom layan gambor berceritera baru ada feel yer dop sayam2 semua, he3. 

2 sets of Afternoon Tea for our table


Menarik & kalerful keeennnnn set Afternoon Tea dekat Ixora Hotel ni


Savoury yang ado dalam set ni : cheese sandwiches, tuna croissants, scones served with jam, panna cotta & sweet pastries
SEMUA SEDAP hokeyh.... betttuuuiiiiiii
Iols memang kasik 5bintang
Tapi yang paling2 WIN
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
The Cheese Sandwiches & Tuna Croissants

Psssttt : Punya la sedap dua menda ni sampai weols mintak 'tambah nilai' hokeyh. Tu pun tak cukup jugeeeksss. Iols siap tanya boleh dok nak order ala carte utk di tapau bawak balik, he3. Sampai sekarang dok teringin lagi hooooiiiiiiii. WAJIB coba tau uols


Familia #projekbloggerutara | Afternoon Tea di Ixora Hotel

Familia #projekbloggerutara | Afternoon Tea di Ixora Hotel | Setelah sekian lama iols tak men'join'kan diri dengan program2 bombastik familia #projekbloggerutara, akhirnya untuk review Ixora Hotel ni hampir kesemua ahli turun padang (kecuali ahli istimewa weols a.k.a blogger ekin). So kalo dah reramai tu, dah tentula WAJIB familia photo keeeeennnn. So sebagai penutup jom laaaayaaaaannn gambor weols, he3.

Familia #projekbloggerutara dengan Mr. Moses Poon (Operation Manager)

Pssttt : Sangat terharu dengan layanan Mr Moses hokeyh. Terima kasih banyak2 & harap maaf jika weols familia #projekbloggerutara mencaca marbakan Straits Cafe pada petang itu he3


Posim lentok dari familia #projekbloggerutara



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

7 comments

  1. kan baru sempat jumpa dengan semua..

    ReplyDelete
  2. hidangan semuanya sedap2..best kan lepak2 sambik mengeteh & mengopi

    ReplyDelete
  3. Tuna Croissants tu... terpaling suka.. tak pernah makan Croissants sesedap tu..

    ReplyDelete
  4. amboi depa siap tapau ikat tepi na..pttlah x jpa time balik
    kami duk lah tgu kat luar hotel tu ha huhu haha

    ReplyDelete
  5. Sayang seorang tak ada dalam gambar ini :(

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati