Wednesday, November 4, 2020

Suamiku Kaki Motor | Wordless Wednesday #16/2020

Suamiku Kaki Motor | Wordless Wednesday #16/2020

Suamiku Kaki Motor | Wordless Wednesday #16/2020 | Assalammualaikum dan selamat pagi. Entry dimulakan dengan disinilah-segalanya-bermula, kemudian sambung dengan naked-bike-vs-super-bike, dan ini merupakan penutup. Kalau nak dikira la, total motor Mr Hubby ni (sepanjang perkahwinan sahaja naaaaa, hat sebelum kami berkahwin tidak dikira :P) ada la dekat 10 jenis dah tau3. Itulah Al-kisahnya, suamiku kaki motor, he3.


Y15ZR
150cc
2016-2017

Yamaha 135LC
134cc
2017 - 2018

NEEEEWWWWWW BABY
Honda RS150R
150cc
Tahun 2020 (terkini)


~~~ The End ~~~

9 comments:

  1. Replies
    1. ysuku hat mana pula?? he3
      maaflah walopun tok laki minat motor, bini eh ni sampai sekarang tak dapat besakan jenis motor he3

      Delete
  2. sama geng dengan sani laaa.. haha boleh ajak ride

    ReplyDelete
  3. Huwaaa dasyatnya kaki motor.. Depa ni mmg suka tukaq moto kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasaaaaiii. ni dok ada bunyi sembyan nak tukor lagi haaaaaa.. mak nak pitam pi dah

      Delete
  4. 10 biji dah.. Suami sy br 3..haha. Xcukup kaki lagi ni. BTW sy singgah follow sis ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasalnyaaaaaa
      ni dok berbunyi juga ni nak menukor lagi
      nasib baik, tukor motor kecik jaaaaaaa
      he3

      Delete
  5. motor ni memang memudahkan para suami ke kedai, kalau tak, asik ngelat je kata malas nak keluarkan kereta la apa la haha

    ReplyDelete

Instagram