Taiping In Memoirs ~ 2D1N Short Vacay (Day 2-Morning)

5:54:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Moh ler kiter teruih sambung dari DAY 1 ke DAY 2 (Morning) yer uols
Hokeyh weols memang hanyut tau TITON
Seb baek iols tejaga nak buang ayor kocik
Nengok jam udah koi 9.00am tau3
Untuk uols nyer info VILLA SENTOSA ni macam KAMPUNG style stay tau3
Iols ni kan ker JAKUN
Samala ngan Hubby & my Boboboy
Weols suma tak pernah dapat merasa the REAL KAMPUNG living style tau3
Sedeh kan3
Opah jer la yang dah otai bab2 dok kampung ni he3
Tapi Opah pun sama naek terJAKUN dok sini tau3
Ater dah LAMA Opah tak experience KG living gitew
Kan ker umah iols ni ateh nun lelangit biru he3
Eh3....termeLALUT pulop iols :P
Hokeyh3.....lepaih iols terjaga tu, apalagi iols teruih kejut segala penghidupan yang ada dalam bilik tu la
MeMOLA Opah, PEHTU Ayah, LAST baru Boboboy
Opah buat sandwich sardin uols :)
MOTIP weols KALUT PULUN mangkit awai ADALAH...........

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
(MOTIP sajajer nak panjangkan entry :P)

AYOR TOROJUN uols :P

 HATI2 melangkah yer Abang Sayam :)

Fayyadh soooooooooooooooooo HAPPY
PRICELESS experience for us
Ater Fayyadh 1st time tau3
Seblom2 ni Fayyadh cuma BESA dengan POOL & BEACH only tau3
Moh LAYAN GAMBOR un-STOP-able Boboboy Fayyadh :P

Macam besala kan3 Fayyadh PULUN PASIOR :P
Ni kira stages memanaskan badan kekdahnya :)

Sesi POSIN ngan ibu
Sila abaikan Ibu yang dah ghope dugong tu yer :P

 Fayyadh GELI geleman Ibu tabor pasior ateh kaki he3

 Ni sesi POSIN ngan Ayah
Hamek kau, HOVER hokeyh kalo posin ngan Ayah 
DARING meLAMPAU kan3

 Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................
Hat ni pulop sesi Ibu PAKSA Fayyadh POSIN DARING ngan Ibu jejugak
Uols nampak dak?????nampak dak?????nampak dak???????!!!!!!!!!
Penuh keRASUKAN, keKERASAN & keRAKUSAN disitu
TAPI masih TAK BERJAYA :P

Selepas KECIWA, Ibu pun LEPASkan Fayyadh kepada KEKASIH hati dia
Maka berLANGSUNG la acara JIRUS MENJIRUS dua merpati sejoli itu :P
Ibu REDHA dalam keterpaksaan gitew :P
DRAMA NUSTAN hokeyh

My HEART, My SOUL, My LIFE
MMUUAAAHHHH.........

Hokeyh ini Opah yang berSIDAI di tepi ayor sajork
Ditemanu FOODS bekpes gitew
SAKIT URAT kekdahnya he3
Takuitla nak berendam dalam ayor torojun yang super duper sojuk itu :P

My Boboboy yang pulun KOPOK
Ater LAPOR la dok berendam tadi kan3
Weols ABES beRENDAM anak beranak dalam pukui 11.00am gitew
Balik bilik rehat sat, mandi2, packing2 & teruih check-out
TAPI lepaih check out weols tak keluor lagi dari hotel
Ada XTVT EXPLORE hotel tau3
Details nanti iols ceritera dalam special review hotel hokeyh uols



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

16 comments

  1. Bestnya..pasti dpt pengalaman yang menyeronokkan :)

    ReplyDelete
  2. Wahh bestnya...back to nature.. farah tak pernah bwk Emir mandi sungai lagi.. rasanya mau jakun kot nnti dia.. =D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Assalam siti,
      dah la yor sungai sojuk
      cuaca pun mendung awan berarak jer kekdahnya he3

      Delete
  4. ha...yg ni mmg kena terjah sbb Aqil suka bab mndi mnda camgini

    ReplyDelete
  5. ayaq torojun tu near hotel ke uols?
    bestlah sejuk2 mandi ayaq sungai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      Hat ni dalam kawasan hotel
      ada banyak tau3
      Pilih yang anda suka kekdahnya he3

      Delete
  6. lamanyaaaaa ida tak pergiii mandi air terjunnn huhhuhuhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ida,
      apa tunggu lagi??????
      p honeymoon TEPEN p :)

      Delete
  7. wahwah kemain lagi siap ada sungai. sakan fayyadh dok bersiram dgn buah hati. tinggaila ibu dia.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ana,
      kan3
      ibu tukor jadik kamera man cabok he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive