CNY 2015 FaMiLiA OuTiNg ~ #3/Karok beramai2

9:19:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Semalam iols MC
DEMAM kekdahnya
Si Fayyadh Alhamdulillah tak demam just ada GELEMA sket2 ja
Ni la HASIL berendam kat Taman Perbandaran dekat 4JAM hokeyh he3
Pa pun moh ler kita reramai sambung lek ENRTY iols ritu kat SINI
So dah sampai keTINGKEK ke TIGA dari senarai DI SINI
Macam TITLE ateh tu naaaaaaaaa
Malam lepas Maghrib weols sambung pulops dengan xtvt KAROK dengan family my sepupu dua papat bepusin2 itu jugaks :)
Para Hubby tak ikot, just para IBU2 & ANAK2 sajork :)
Weols pi sat ja pun, amek PAKEJ 1jam=RM15.00 cam aritu jugaks
Sumbat semua dalam satu bilik he3
Ater yang nak nyanyi tu 2-3 orang ja, hat lelain tu buat ramai ja motipnya he3
TAPI memola apek tokey tu soh amek bilik besor sket sebab ramai sangat so takut sempit
Iols lelaju kata takpa3, dewasa ada 4 oorang sajork, hat laen2 tu kids sajork :P
Walopun rege bilik hat besor skte tu CUMA RM18.00/jam TAPI iols tetap takmo he3
Nampak sangat mami ni KULUKUT yer dop he3
Moh layan GAMBOR


Opah & Fayyadh MOLAkan sesi KAROK gitew :P
Makngah tolong pilih lagu sesiap


Sambung pulop Makngah & Opah

Haaaaaaaaaaaaaa....turn Pak Su pulop hokeyh

The kids pun PULUN nak KAROK
Kongsi2 mic. sajork kekdahnya he3

Fayyadh & Syakir berJOGET gitew

Tak cukup ateh kusi sambung lagi dua pupu ni ateh lantai pulop tau3 :P



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

2 comments

  1. sonok anak2..last week baru je gie karok berdua ngan husband..3 jam dua org je..ilang suara terus..ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sya,
      ooohooiiiiiiiiiiii 3jam uols???
      iols ni sejam pun ghaser laaaaaaaamaaaaaaaaaaa he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive