Familia Karok Session ~ Closing

10:11:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Yippppppppppppiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeee..........
FINALE entry untuk Familia Fun Times :)
So this is the final tingkek a.k.a tingkek ke EMPAT dalam list di SINI
Kiranya ini untuk sesi hari ISNIN (2nd day) yer uols :)
Kiranya hari tu diMOLAkan dengan sesi LUNCHEON di SINI, dan sambung dengan sesi fun times KIDLAND di SINI, diikuti dengan sesi DINNER di SINI, dan kerana MALAM MASIH MUDA gitew, maka pengAKHIRAN adalah sengan sesi KAROK hokeyh uols :P
Time tu dalam pukul 11.30pm :)
Weols just pi kat RELAU sajork, bersepah2 port karok tau3 he3
At first Hubby iols tak bagi pi, TAPI iols request jejugak sebab birthday girl yang TERINGIN sesangat
So Hubby ikutkan jugak :)
Weols pi kedai yang tuleh Kedai karaoke KELUARGA he3
Iols tak sempat nak snap gambor luor & entrance kedai tu he3
So moh layan GAMBOR time weols sefamilia berkarok :P


Taaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaa......
Birthday Girl PULUN KAROK :P
Dah laaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaa kak yong request nak karok tau3
time birtday dia baru dapat he3

Opah, Mak Yong & Kak Yong layan DANGDUT :P

Ni Opah & Mak Yong yang PULUN pulop :P

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
Si Fayyadh ni masok2 ja bilik karok tu, Ayah pasang music teruih jadik BLUR tau3
Jangankan kata nak nyanyi, soh cakap pun tak mo tau3
Jadi macam MALU2 alah gitew
TAPI MIC. tu tak lepaih tau3 :P

Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
Tu BLAKON ja tu macam nyanyi :)

Ni dok keMALUan bila Ayah soh nyanyi :P

Again Mak Yong & Opah dok feel
Naek KERUT muka Ibu kan3 :P

Wefie ngan Hubby
Seriously RINDU sesangat nak dengor sora Hubby tau3
Dedolu zaman CINTAN CINTUN kerap la jugak mai datim berkarok2
Hubby ja la yang nyanyi, iols memang idak ler
Iols ni tukang request lagu sajork he3
L.O.V.E his VOICE

Ateh ni some of the INTERIOR dalam bilik karok tu
SIMPLE & COMFORTABLE la kan3
Kedai ni BARU lagi
Nampak macam memang sesuai untuk KELUARGA la tau3
BEZA benor masa time weols pi time ngedate dedolu tu
Dolu macam teruk sikit tempat2 karok ni
Kan macam tempat MAKSIAT gitew
Tu yang Hubby memola tak bagi weols pi tu haaaaaaaaaaa :)
Kecuali kalo pi tempat karok hat jenih MAHAI2 tu kan2, STANDARD gitew
Weols ni bukannya minat sangat just nak penuhkan request birthday girl sajork
Rasa memBAZIR pi mahai2, MESTI la carik yang MURAH kan3 :P

Opssssssssssssssss....LOPA nak gitau REGE karok tu he3
Weols amek 1JAM sajork RM15.00
Dapat satu bilik
Sumbatla berapa orang pun yang uols nak :P
Lagu pilih la sendiri masa dalam bilik tu
MeMOLA tu ada staff akan hantar kita pi masok bilik
Pastu dia ajor cara2 nak pilih lagu
Ater semuanya DIGITAL tau2
Maen tekan2 sajork
Hubby kata berBEZA dengan masa dedolu yang weols karok tu he3
CANGGEH uols :P
Ker iols ni yang JAKUN?????? :P
Malam tu macam2 lagu weols bedal tau3
Dengan FROZEN, DANGDUT, JIWANG ROCK, GANGNAM STYLE, OMPUTEH, KOREA, dan tak lopa jugak Fayyadh request lagu ABC uols
Tapi bila pasang Fayyadh tak nyanyi pun.....Opah, Mak Yong & Kak yong yang nyanyi he3
Sesi karok END dekat pukui 1PAGI la jugaks tau3
Abes ja teruih BALEK
Tamat sudah sesi FaMiLiA FuN TiMeS weols :)



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

18 comments

  1. Bestnye gie karoke session..dh lama dh xgie karoke..hamboiii layan dangdut, pegang mic pun dh mcm mas idayu dh..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sya,
      she's my elder sista
      memang hover kan3 :P

      Delete
  2. comey je anak akak karok...
    semangat opah karok jugak ehh..

    Salam perkenalan kak..azie singgah sini ;)

    ReplyDelete
  3. kemain uols layan karok no
    happening lah sana hehe

    ReplyDelete
  4. tu diaaaaaaaa..
    masing2 dgn lontaran vokal...hahahaha

    zaman dulu punya bilik karaOK, mmg hazab...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam doc,
      tu la pasai
      dah la kecik
      segala lipas cacing tikuih dok adaaaaaaaa he3 :P

      Delete
  5. dh lama gila x p karok...dl zaman muda remaja dok pi gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      iols pi jadi tukang dengor sajork he3

      Delete
  6. Replies
    1. Assalam tina,
      ni bertahun2 sekali kekdahnya
      tu yg meroyan belaka tu haaaaaaaaaaaaaa
      he3

      Delete
  7. Amboih....bukan main lagi .....okje baca entri ni siap ikut loghat pekat tuan blog tau nak feel hihi...
    Setuju....cari yg murah jer le , membazir jer kalau mahei....Awatnya tak nyanyi....nyanyi ler penat jer hubby sewa bilik karok tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asslam hainom,
      tu la pasaaaaaaaaaaaaiiiiii
      nganga nyer sama sajork kan3 he3

      Delete
  8. tengok kak ary karok.. rase cam nk karok lak! heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam luna,
      ary tu my hubby laaaa he3
      iols kak sha hokeyh :)

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive